Warner Bros. informuje o svém úmyslu vydat letos nejen Hogwarts Legacy, ale i Gotham Knights
i Zdroj: Hrej.cz
Hogwarts Legacy Novinka Warner Bros. informuje o svém úmyslu vydat letos nejen Hogwarts Legacy, ale i Gotham Knights

Warner Bros. informuje o svém úmyslu vydat letos nejen Hogwarts Legacy, ale i Gotham Knights

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

29. 1. 2022 10:10

Podobně jako u mnoha dalších vydavatelů i v případě Warner Bros. došlo v loňském roce k odložení několika zásadních titulů. Nesmlouvavost roku 2021 se mimo jiného projevila např. pokračujícím odsunem Hogwarts Legacy, jakož i odkladem superhrdinské akce Gotham Knights. Obou se nicméně máme dočkat letos. Po předešlém ujištění týkající se pouze Hogwarts Legacy se vydavatel k plánu letošního vydání přiklání i u strážců Gothamu.

Reklama

  • Kromě Hogwarts Legacy mají letošní vydání stihnout i Gotham Knights
  • Warner Bros považuje obě hry za své nejočekávanější letošní tituly

CEO Warner Media Jason Kilar na Twitteru uvedl, že Warner Bros. hodlají naplnit vytyčený plán na letošní vydání svých nejočekávanějších projektů. Mezi obrázky přiloženými k tomuto příspěvku figurovaly přitom právě dva tituly, a to Hogwarts Legacy a Gotham Knights. Připravované Lego Star Wars: The Skywalker Saga, jež pod záštitou vydavatele vzniká v TT Game, zde i přes oznámení dubnového data vydání přítomno není.

Poslední ukázka z obou her, o nichž se Kilar nepřímo zmiňuje, byla v případě Gotham Knights uvolněna na říjnovém DC FanDome; v případě Hogwarts Legacy pak dokonce na akci PlayStationu v září 2020. Konkrétně PlayStation, resp. jedna z jeho nadcházejících akcí, o nichž se spekuluje, byla rovněž dána do souvislostí s další potenciální ukázkou, v nichž může vyjít najevo i datum vydání.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama