Warner Bros. dle spekulací připravují vlastní crossover bojovku ve stylu Super Smash Bros.
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Warner Bros. dle spekulací připravují vlastní crossover bojovku ve stylu Super Smash Bros.

Warner Bros. dle spekulací připravují vlastní crossover bojovku ve stylu Super Smash Bros.

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

25. 10. 2021 10:34

Rýsuje se na obzoru další crossoverový titul kombinující řadu nesourodých hrdinů? Na kultovní Super Smash Bros., Nickelodeon All Stars nebo nedávný Ubisoft All-Star Blast se dle spekulací pokusí navázat i vydavatelství Warner Bros. Titul s názvem Multiversus prý do jedné arény postaví šílenou kombinaci Gandalfa, Shaggyho (Scooby-Doo), Toma a Jerryho, Batmana nebo Maxe Rockatanskyho.

Reklama

  • V bojovce Multiversus od Warner Bros. mají bojovat Shaggy s Tomem a Jerrym, Batmanem a dalšími postavami
  • Jde o zatím nepotvrzenou spekulaci
  • Hovoří o ní ale několik zdrojů. Také existuje trademark

Informace o Multiversus se objevily na známém subredditu GamingLeaksAndRumors. Leaker tvrdí, že nápad na hru vzešel trochu bizarně ze série memů spojených se Shaggym a jeho údajným příchodem do soupisky Mortal Kombat. Do relativně vážné bojovky se ale logicky nehodil, ve studiu tak prý dali hlavy dohromady a rozhodli se vydat cestou dalších crossoverů. Uživatel s přezdívkou hugeleakeractually se odkazuje i na zkušenosti s populárními filmy Space Jam, které jsou jedním velkým crossoverem značek.

Hra se má hratelnostně mohutně opírat o Smash Bros, klíčové jsou týmové bitvy, ve kterých budou hrdinové zatím blíže nespecifikovaným způsobem spolupracovat. Na bojištích se pak má objevit Shaggy, Gandalf, Tom a Jerry, Batman, Fred Flinstone, Mad Max, Johnny Bravo a otazníky visí nad Harrym Potterem a Ronem Weasleym (v tomto případě se prý Warner Bros. potýkají s komplikovanými autorskými právy). 

Představa souboje, ve kterém Jerry a Ron Weasley čelí Batmanovi s Shaggym je samozřejmě naprosto úchvatná. V tom ale spočívá kouzlo crossoverů.

Jediným hmatatelným důkazem je zaregistrovaná obchodní známka Multiversus, která skutečně souvisí s hrami a stojí za ní Warner Bros. Entertainment. Se spekulacemi ale souhlasí řada dalších zdrojů. Pozitivně se vyjádřil například známý leaker Jeff Grubb. Ten ale vyvrátil, že by na hře mělo pracovat studio Netherrealms (autoři Mortal Kombat).

Zda jsou informace pravdivé ukáže až čas.

Crossovery se stávají stále častějším fenoménem (nejen) herního světa. V poslední době na ně hodně sází například battle royale hit Fortnite, který takto aktuálně “prorůstá” s filmovou Dunou nebo sérií Resident Evil.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama