Vzniká remaster Midnight Club: Los Angeles? Odkazuje na to starý příspěvek na Instagramu
i Zdroj: Rockstar Games
Midnight Club: Los Angeles Novinka Vzniká remaster Midnight Club: Los Angeles? Odkazuje na to starý příspěvek na Instagramu

Vzniká remaster Midnight Club: Los Angeles? Odkazuje na to starý příspěvek na Instagramu

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

3. 10. 2022 09:52

Studio Rockstar Games je známé především pro své série městských akcí GTA, Red Dead Redemption nebo Bully, v minulosti ale vyvíjelo i úspěšné závodní tituly Midnight Club. Poslední pokračování s podtitulem Los Angeles vyšlo už před čtrnácti lety, existují ale indicie odkazující na to, že vzniká remaster.

Reklama

  • Rockstar prý chystá remaster Midnight Club: Los Angeles
  • Odkazuje na to hudebník ve více než rok starém příspěvku na Instagramu

Youtuber SuperType1 si totiž v rámci tvorby videa zaměřeného právě na Midnight Club: Los Angeles všiml, že se na Instagramovém účtu markus_kienzl_music objevila zajímavá fotografie. Markus Kienzl je hudebník, jenž se v původní hře objevil s jeho úspěšnější skladbou Dundy Lion. Na Instagramu pak zveřejnil příspěvek, ve kterém se pochlubil, že byla jeho skladba opět licencována pro použití v Midnight Club: Los Angeles.

To by samozřejmě mohlo znamenat, že si jen studio pojistilo práva pro další prodej hry, Kienzl ale přímo uvádí, že vyjde remasterovaná verze hry na novou generaci konzolí. Vtip je také v tom, že příspěvek zveřejnil už loni v srpnu, konkrétně 26. srpna. Až do vydání výše zmíněného videa si ho ale prakticky nikdo nevšiml, i proto, že má hudebník na sociální síti jen stovky sledujících.

Od té doby jsme nicméně o hře nic oficiálního neslyšeli. Rockstar Games se navíc v současnosti vzpamatovávají z masivního úniku záběrů z rozpracované verze Grand Theft Auto 6. Doufejme, že studio informaci v blízké době oficiálně potvrdí, nebo vyvrátí.

Rockstar Games oficiálně potvrzuje masivní únik záběrů z GTA 6. Lituje celé situace, útok ale nenaruší vývoj hry
i Zdroj: Rockstar

Rockstar Games oficiálně potvrzuje masivní únik záběrů z GTA 6. Lituje celé situace, útok ale nenaruší vývoj hry

Studio Rockstar Games vydává oficiální prohlášení k úniku, který se stal o víkendu. Videa z nového Grand Theft Auto 6 se…

19. 9. 2022 16:18
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama