Vzniká další hra na motivy sitcomu South Park, autoři se chtějí zaměřit na multiplayer
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vzniká další hra na motivy sitcomu South Park, autoři se chtějí zaměřit na multiplayer

Vzniká další hra na motivy sitcomu South Park, autoři se chtějí zaměřit na multiplayer

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

24. 1. 2022 12:18

Pokud se řadíte mezi fanoušky seriálu South Park, zřejmě vás potěší zpráva informující o další vznikající hře na motivy této oblíbené satirické jízdy. Bude se ale pravděpodobně výrazně lišit od těch předchozích.

Reklama

  • Studio Question se pouští do vlastní hry na motivy sitcomu South Park
  • Tým hledá odborníka na multiplayer
  • Možná půjde o spin-off po vzoru chystaných filmů
  • Hru bude pohánět Unreal Engine 4

Na titul upozorňuje pracovní nabídka studia Question, které stojí za kooperativní hororovkou The Blackout Club. V týmu sice jsou vývojáři, v jejichž životopisech bychom našli zmínky o práci na The Stick of Truth a The Fractured But Whole (a také na sérii Bioshock nebo Dishonored), další počin ale zřejmě bude diametrálně odlišný.

Zmíněná pracovní nabídka totiž poptává hlavního level designéra se zkušenostmi s multiplayerovými tituly, jeden z požadavků dokonce výslovně zmiňuje, že by se měli hlásit lidé, kteří v podobné pozici už stihli minimálně jednu multiplayerovku dokončit. Z dalších informací vyplývá, že by hru měl pohánět Unreal Engine 4, autoři hodlají vytvořit líbivé úrovně plné působivých momentů a zajímavých taktických možností. 

Nový herní South Park prý bude 3D a nejspíš na něm nepracuje Ubisoft
i Zdroj: Hrej.cz

Nový herní South Park prý bude 3D a nejspíš na něm nepracuje Ubisoft

Před několika dny přišla ze světa informace o nové, velmi lukrativní dohodě, kterou uzavřeli tvůrci populárního animovaného…

9. 8. 2021 11:23

Otcové značky South Park Trey Parker a Matt Stone v srpnu minulého roku podepsali dohodu se společností ViacomCBS, která jim v následujících šesti letech vyplatí více než 900 milionů dolarů za další obsah. Za pohádkovou odměnu přislíbili nové epizody klasického střihu pro kanál Comedy Central, vedle toho připraví také několik filmů pro streamovací službu Paramount+, skrze které chtějí odvyprávět další příběhy z bláznivého městečka. Část peněz chtějí investovat i do videohry, ta by ovšem měla vznikat přímo pod střechou produkční společnosti. 

To by tedy znamenalo, že se připravují hned dvě různé hry. Je možné, že projekt studia Question bude po vzoru chystaných filmů taktéž koncipován jako spin-off. Tak jako tak si na oba tituly ještě dlouho počkáme.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama