Vyzkoušejte zdarma třetího Hitmana
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vyzkoušejte zdarma třetího Hitmana

Vyzkoušejte zdarma třetího Hitmana

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

31. 3. 2021 10:34

Existuje celá řada praktik, jak přimět hráče k pořízení konkrétního titulu. Krom agresivních slev jde také o možnost vyzkoušet si danou hru, nebo alespoň její část, bez jakýchkoliv závazků. Minulý víkend se ostatně zpřístupnil poslední díl série Watch Dogs. Od něj převezme štafetu nechvalně proslulý zabiják.

Reklama

Studio IO Interactive si totiž připravilo krátkou ochutnávku z třetího Hitmana. Starter Pack nabízí bezplatný výlet do Dubaje, kde se odehrává úvodní mise posledního dílu. Hráči si tak mohou zcela bez omezení vyzkoušet řemeslo profesionálního vraha, navíc také dostanou přístup také do ICA Facility.

Starter Pack ale přináší daleko více, postupem času se otevřou další lokace. Od včerejšího dne lze prozkoumat Hawke’s Bay na Novém Zélandu, kde se odehrává Nightcall, úvodní mise druhého dílu. Autoři připravili i další časově omezený obsah, přislíbili, že se objeví také Elusive Target.

 

 

Majitelé předchozích dílů si navíc mohou do Starter Packu importovat starší mise a vyzkoušet si je s prvky, které přišly až s trojkou, ať už jde o lepší grafiku, animace, nebo nové vychytávky, kam spadá například speciální fotoaparát.

I samotný Starter Pack je však časově omezený, nabídka platí do 5. dubna. Hitman 3 je dostupný na platformách PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series, Nintendo Switch a na PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama