Výživná ukázka přináší detailní pohled na Tower of Sisyphus, která se v Returnal zpřístupní už příští úterý
i Zdroj: Sony Interactive Entertainment
Returnal Novinka Výživná ukázka přináší detailní pohled na Tower of Sisyphus, která se v Returnal zpřístupní už příští úterý

Výživná ukázka přináší detailní pohled na Tower of Sisyphus, která se v Returnal zpřístupní už příští úterý

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

18. 3. 2022 13:00

Studio Housemarque sice již avizovalo, že se pomalu začíná věnovat dalšímu projektu, to ale neznamená, že hodlá uzavřít kapitolu jménem Returnal. Hráčům se už za pár dní zpřístupní dodatečný obsah.

Reklama

  • Nekonečná Tower of Sisyphus se představuje v další ukázce
  • Ta přináší 18 minut gameplay záběrů

Během minulého týdne byl oznámen další update, hlavním lákadlem je Tower of Sisyphus. Dvacetipatrovou věž musí Selene projít bez jediného zaváhání, smrt ji totiž vrátí na začátek. Kosmonautka se ale nehodlá vzdát, na vrcholu se totiž s trochou štěstí dočká vykoupení.

Úvodní trailer nyní doplňuje osmnáctiminutová ukázka s komentářem ředitele vývoje Harryho Kruegera, jemuž asistoval narrative director Gregory Louden. Režim by měl do hry vnést nekonečnou výzvu, nová tajemství, ale také další porci příběhu. Posuďte sami.

Sluší se připomenout, že s updatem dorazí také podpora kooperace, na zákeřné potvory už tedy nebudete sami, tedy pokud máte dostatenčně odvážného a trpělivého kamaráda. Update dorazí příští úterý.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama