Vývojáři z Tango Gameworks prozradili herní dobu GhostWire: Tokyo
i Zdroj: ZeniMax Media
GhostWire: Tokyo Novinka Vývojáři z Tango Gameworks prozradili herní dobu GhostWire: Tokyo

Vývojáři z Tango Gameworks prozradili herní dobu GhostWire: Tokyo

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

15. 3. 2022 13:40

Herní doba se dnes již běžně počítá v řádech stovek hodin, autoři se často snaží vzbudit dojem, že daný titul vydrží celou věčnost. To ale není případ GhostWire: Tokyo.

Reklama

  • Dokončení hlavního příběhu GhostWire: Tokyo zabere zhruba 15 hodin
  • Spolu s vedlejším obsahem hra zabaví na 30 až 40 hodin

V rozhovoru pro magazín Wccftech o hře promluvili ředitel vývoje Kendži Kimura a producent Masato Kimura. V první řadě vysvětlili, že se nejedná o rozlehlý open-world, hru popsali jako akční adventuru zasazenou do sandboxově laděných map. Město však stále nabízí mnoho prostoru pro tajemství, která hráči budou postupně rozkrývat jeho průzkumem. 

Právě prolézání temných uliček, zákoutí a výškových budov by samo o sobě mělo hráče bavit. Autoři se tedy museli trochu krotit, aby město nebylo až příliš strašidelné. “Nechtěli jsme bránit prozkoumávání, chtěli jsme ho podnítit. Zároveň jsme nechtěli, aby pro hráče bylo příliš stresující.” Město, plnění úkolů a soubojový systém nedávno představila vydatná gameplay ukázka, kterou najdete v přiloženém článku.

Pořádně obsáhlý trailer ukazuje 18 minut z hraní Ghostwire: Tokyo
i Zdroj: Hrej.cz

Pořádně obsáhlý trailer ukazuje 18 minut z hraní Ghostwire: Tokyo

Mezi nejočekávanější tituly herního března patří mysteriózní akce Ghostwire: Tokyo od tvůrců Evil Within. V poslední době…

11. 3. 2022 12:34

Pojďme ale ke zmíněné herní době. Pokud jde o základní příběh, zabere průchod hrou zhruba 15 hodin. Pokud se ale rozhodnete vyzobat všechen vedlejší obsah, zdržíte se v Tokiu 30 až 40 hodin. GhostWire: Tokyo vyjde 25. března na PC a PlayStation 5.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama