Vývojáři remaku Dead Space na základě zpětné vazby od fanoušků upravili zvuky plazmového řezáku a pulzní pušky
i Zdroj: Electronic Arts
Dead Space Novinka Vývojáři remaku Dead Space na základě zpětné vazby od fanoušků upravili zvuky plazmového řezáku a pulzní pušky

Vývojáři remaku Dead Space na základě zpětné vazby od fanoušků upravili zvuky plazmového řezáku a pulzní pušky

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

14. 4. 2022 11:21

Studio Motive se zavázalo, že bude během přípravy remaku Dead Space bedlivě naslouchat názorům zaznívajícím z řad komunity. A svůj slib skutečně plní, což dokládají poslední změny.

Reklama

  • Studio Motive prezentovalo upravené zvuky vybraných zbraní z Dead Space
  • Týkají se plazmového řezáku a pulzní pušky
  • Vývojáři upravili frekvenci a efekt prostředí

V rámci posledního livestreamu hovořili vývojáři o zvukovém designu, diváci se mohli zaposlouchat do plazmového řezáku a pulzní pušky. A právě k těmto zvukovým efektům dostali autoři zpětnou vazbu, kterou se rozhodli zpracovat a upravit podle ní zvukový profil těchto zbraní.

Změny si můžete poslechnout v příspěvku na Twitteru. V něm vývojáři nabídli srovnání s původní hrou, záznamem z livestreamu a následnou revizí. 

Ke změnám se pak na Redditu vlíže vyjádřil komunitní manažer Caden House. Vysvětlil, že síla zbraní nevychází pouze z jejich základního zvuku, ale také z vlivu na povrchy a efektu, jaký dodává okolní prostředí. V případě plazmového řezáku se rozhodli upravit frekvenci, aby více zdůraznili sílu výstřelu, závěr efektu zase dokreslují o poznání hlubší tóny.

Pulzní puška se zase dočkala chaotičtějšího rytmu, už není tak svázaný jako v případě první verze. V tomto případě designéři přidali na hlasitosti prostředí a povrchového efektu.

Autoři již avizovali, že se další prezentace uskuteční během příštího měsíce. V první řadě se bude zaměřovat na výtvarné zpracování, určitě se ale najde také prostor pro další témata.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama