Vývojáři FFXV pracují na projektu s novou IP
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vývojáři FFXV pracují na projektu s novou IP

Vývojáři FFXV pracují na projektu s novou IP

Martin Nahodil

Martin Nahodil

28. 3. 2019 11:53 4
Reklama

Vývojářský tým Luminous Productions, který stojí například za Final Fantasy XV, to v posledních měsících neměl zrovna lehké. Přišel o několik známých vývojářů, a navíc byl zrušen vývoj dalších DLC pro patnácté Final Fantasy. Takeši Terada v interview pro Famitsu ale prozradil, že tým rozhodně bude v tvorbě her pokračovat a momentálně pracují na projektu z úplně nové IP.

“Tým, který vytvořil Final Fantasy XV, chtěl pracovat na novém AAA titulu, který bude patřit do zcela nového světa. To je přesně ten důvod, proč bylo Luminous Productions původně založeno. Nemůžu zatím mluvit o detailech, ale podobně jako Final Fantasy XV to bude velký a kvalitně udělaný svět,” řekl Terada.

I když o jejich novém projektu nevíme vůbec nic, tak jedno už je jasné. Další velký díl série Final Fantasy v dohledné době rozhodně neuvidíme. Je ale dobrou zprávou, že i přes problémy, které tento tým v posledních měsících měl, se stále drží při životě a má velké plány. Je také velmi pravděpodobné, že jejich novinka vyjde až na příští generaci konzolí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama