Vývojáři DC Universe Online tvoří MMORPG ze světa Marvelu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vývojáři DC Universe Online tvoří MMORPG ze světa Marvelu

Vývojáři DC Universe Online tvoří MMORPG ze světa Marvelu

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

28. 11. 2021 07:40

Tvůrčí skupina za DC Universe Online oznamuje svou novou hru. Dceřiná společnost Daybreak Game Studio, stojící mimo jiné za vydáním Lord of the Rings Online, nechává vzniknout MMO titulu ze světa Marvelu.

Reklama

  • Autoři DC Universe Online tvoří novou MMORPG hru od Marvelu
  • Titul prozatím nemá oficiální jméno ani žádné doplňující informace
  • Detailů se máme kvůli ranému vývoji dočkat nejdříve v roce 2023

Projekt je v rámci svého vzniku v Dimensional Ink řízen Jackem Emmertem, jenž se kromě vedení DC Universe Online zasadil i o návrh jiného superhrdinského MMO titulu – City of Heroes. Jeho nová práce bude nicméně poměrně dlouhého trvání. Nepředpokládá se totiž, že o chystané Marvel hře, jež nenabízí jakékoli informace, včetně jména, uslyšíme do roku 2023, pokud ne déle. 

Vývoj hry se má pro tento moment nacházet na samém začátku, což napovídá i způsob, jakým k nám informace doplula – jednalo se o prezentaci Enad Global 7, mateřské společnosti Daybreak, pod níž, jak již bylo řečeno, patří i námi zmínění vývojáři. Hra se na jednom ze snímků prezentace představila jako „Neoznámené MMORPG“, odpovídající náplní „Marvel IP založené na hratelnosti masivně multiplayerových online her“. 

Nový titul se též prezentuje na webu Dimensional Ink, jeho tamní přítomnost je ovšem omezena na jeden obrázek (viz níže). Žádné jiné detaily zde k nalezení nejsou.

Vývojáři DC Universe Online tvoří MMORPG ze světa Marvelu
i Zdroj: Hrej.cz
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama