Vývojáři Call of Duty začínají lákat na plnohodnotné odhalení krátkým klipem
i Zdroj: Hrej.cz
Call of Duty: Vanguard Novinka Vývojáři Call of Duty začínají lákat na plnohodnotné odhalení krátkým klipem

Vývojáři Call of Duty začínají lákat na plnohodnotné odhalení krátkým klipem

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

14. 8. 2021 07:40

Kolotoč vířící okolo letošního Call of Duty už na palubě vítá i vlastní tvůrce ze studia Sledgehammer. Navrch kupících se detailů insiderů a úniku oficiálního reklamního materiálu se k nového dílu s podtitulem Vanguard začíná připojovat i klip, jenž sami vývojáři zaslali vybraným členům komunity.

Reklama

  • Vývojáři letošního Call of Duty začínají s reklamní kampaní
  • Vybraným členům hráčské komunity zaslali k uveřejnění krátké video

Průběhem včerejšího dne začala skupina uživatelů Twitteru, zastoupená např. uživatelem YouTube MrDalekJD, šířit krátkou ukázku upozorňující na blížící se odhalení Call of Duty: Vanguard. Klip obsahuje okolo pěti sekund neherních záběrů, a kromě popisů hlásajících „příchozí komunikace“ nebo „západní fronta“ příliš konkrétního nenabízí. Nehledě na strohou formu sdělení je nicméně patrné, že druhá světová válka dostane vedle dříve akcentovaného Pacifiku širší prostor i na území evropských velmocí. 

Na skutečnost, že odhalení dalšího druhoválečného dílu čeká již za rohem začali včerejším dnem poukazovat u sami vývojáři. Kromě zasílání vzkazů komunitě totiž i oni v reakci na včerejší únik informací dali jasně najevo, že pomalu otevírají stavidla oficiálnímu informačnímu kanálu.

Podle vlastních zdrojů Video Games Chronicle se letošní díl studia Sledgehammer znovu přeorientuje na letitou formuli subsérie Black Ops. Vedle opulentní příběhové kampaně nás proto mají přivítat i neméně populární Zombies a pro sérii tradiční multiplayer. Insider Tom Handerson, který se podepsal i pod posledním únikem, rovněž vedle popisu příběhu a hratelnosti uvedl, že odhalení nového dílu proběhne už 19. srpna. Současně platí, že by mělo jít o událost, jež bude podobně jako v případě odhalení Black Ops Cold War úzce provázána s battle royale režimem Warzone.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama