Vývojář naznačil, že si na gameplay ukázku z Far Cry 6 ještě chvíli počkáme
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vývojář naznačil, že si na gameplay ukázku z Far Cry 6 ještě chvíli počkáme

Vývojář naznačil, že si na gameplay ukázku z Far Cry 6 ještě chvíli počkáme

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

6. 4. 2021 09:45

Far Cry 6 rozhodně patří mezi očekávané hry, u nichž je jistá naděje, že vyjdou během letošního roku. Ubisoft o pokračování veleúspěšné série příliš nemluví, fanoušci jsou tedy maličko nervózní. Zdá se ale, že bychom se brzy mohli dozvědět více.

Reklama

  • Ted Timmins naznačil, že ještě chvíli potrvá, než se autoři podělí o záběry ze hry
  • Ubisoft stále nezveřejnil konkrétní datum vydání

Jeden z nedočkavců zkusmo vystřelil otázku ohledně vyhlíženého pokračování, konkrétně se zeptal na gameplay záběry. K odpovědi přiměl Teda Timminse, který dohlíží na game design hry. Naznačil, že to sice ještě nějakou chvíli potrvá, autoři ale hodlají ukázat „strhující obsah“.

Hra měla původně vyjít 18. února, velmi krátce po oznámení však došlo na odklad, konkrétní datum již pro jistotu určeno nebylo. Frederick Duguet, finanční ředitel Ubisoftu, začátkem letošního roku naznačil, že dle aktuálního plánu by se hra měla objevit nejpozději koncem září, stejný termín platí pro Rainbow Six Quarantine. Kartami zamíchal i Microsoft Store, kde bylo zveřejněno datum 26. května, Ubisoft nicméně tuto informaci nijak nekomentoval.

Far Cry 6 míří na konzole Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4, PlayStation 5 a na PC. Zařadí se také do nabídky služby Stadia.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama