Vývoj The Callisto Protocol zdárně pokračuje, informuje Glen Schofield
i Zdroj: Striking Distance / Krafton
Novinka Vývoj The Callisto Protocol zdárně pokračuje, informuje Glen Schofield

Vývoj The Callisto Protocol zdárně pokračuje, informuje Glen Schofield

Radek Raudenský

Radek Raudenský

12. 4. 2022 10:40

Vývoj The Callisto Protocol, hororové hry od původního tvůrce Dead Space, pokračuje zdárně dál. Potvrdil to ředitel Glen Schofield, který má na starosti nejen vývoj této hry, ale taktéž celé studio Striking Distance, operující pod mateřskou společností Krafton Inc.

Reklama

  • Vývoj hororovky ze světa PUBG pokračuje
  • Studio nyní nahrává v motion capture studiu
  • Informuje o tom Glen Schofield, který na hře pracuje

O hře stále nemáme mnoho informací. Víme, že půjde žánrově o horor, přičemž se hra má odehrávat ve světě PUBG – nejspíše kvůli snaze Kraftonu udělat ze své značky rozšířený svět. Ať tak či onak, Schofield na svém Twitteru sdílel obrázek z motion capture studia a dává najevo, že vývoj zdárně pokračuje.

„Tuhle chvíli mám při tvoření úplně nejraději – když se začne design konečně spojovat. Jsem nadšený, když vidím, jak se náš tým snaží v mocap studiu dát našim postavám život. Děkuji všem, kteří čekají na to, až naší hru dokončíme. Už brzy budeme sdílet více informací,“ píše v příspěvku na Twitteru.

Příběh The Callisto Protocol se točí okolo nového vězně, který byl umístěn ve vězeňské kolonii na měsíci Jupiteru Callisto. Hráč bude muset přežít proti mimozemským nestvůrám, přičemž atmosféra velice připomíná sérii Dead Space – Schofield by ale chtěl vytvořit více realistický zážitek. Hra má vyjít už tento rok pro PC, PS5 a Xbox Series X|S.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama