Vývoj druhého dílu Overwatch se údajně protahuje, vydání v příštím roce je nepravděpodobné
i Zdroj: Hrej.cz
Overwatch 2 Novinka Vývoj druhého dílu Overwatch se údajně protahuje, vydání v příštím roce je nepravděpodobné

Vývoj druhého dílu Overwatch se údajně protahuje, vydání v příštím roce je nepravděpodobné

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

11. 8. 2021 08:05

Fanoušci značky Overwatch se nyní těší na příští rok, kdy by měl vyjít druhý díl. Zákulisní informace nicméně naznačují, že se nemusí dočkat.

Reklama

  • Insider s přezdívkou Metro přináší informace k Overwatch 2
  • Vývoj údajně trvá déle, než se předpokládalo
  • Hra by nemusela vyjít ani v příštím roce

Společnost Activision Blizzard se v posledních týdnech potýká s velkými problémy. Na žalobu kvůli nerovným podmínkám na pracovišti zareagovali dlouhodobí sponzoři Overwatch League (Coca-Cola, State Farm a T-Mobile), kteří se rozhodli spolupráci ukončit. Společnost tak přišla o velmi zásadní finanční zdroje.

Aby toho nebylo málo, prosakují na povrch informace o možném odkladu Overwatch 2. Zpráva přichází od leakera s přezdívkou Metro, který se k dvojce vyjadřuje pravidelně. “Od několika lidí, kteří se pohybují v blízkosti mého původního zdroje, jsem zaslechl, že je vývoj pomalejší, než se původně očekávalo. Z toho, co jsem pochytil, už není pravděpodobné, že by hra stihla vyjít v roce 2022,” stojí v příspěvku na Twitteru. Za pár měsíců tomu přitom budou už tři roky od chvíle, kdy byla dvojka představena.

Blizzard již avizoval, že OverWatch 2 rozhodně nestihne vyjít do konce letošního roku. Pokud by skutečně došlo na posunutí na rok 2023, mohli by se hráči dočkat alespoň betaverze. Jednička se totiž v této fázi pohybovala poměrně dlouho.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama