Vývoj Atomic Heart se blíží do finále. Autoři slíbili dva různé konce
i Zdroj: Mundfish
Atomic Heart Novinka Vývoj Atomic Heart se blíží do finále. Autoři slíbili dva různé konce

Vývoj Atomic Heart se blíží do finále. Autoři slíbili dva různé konce

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

10. 8. 2021 10:13

Atomic Heart si vysloužilo přezdívku “ruský BioShock”, na první pohled je totiž zcela zřejmé, kam autoři ze studia Mundfish chodili pro inspiraci. Zatím ale stále není jasné, kdy by hra měla vyjít. O vývoji se autoři rozpovídali na oficiálním Discordu.

Reklama

  • Autoři Atomic Heart prozradili, že se vývoj blíží ke zdárnému konci
  • Stále však nebyl oznámen konkrétní termín
  • Hra nabídne dva různé konce, příběh je ale lineární
  • I na konzoli PlayStation 4 údajně běží velmi dobře

Právě na termín vydání se fanoušci ptali nejčastěji. Zástupci studia nejprve naznačili, že je velmi těžké stanovit konkrétní termín, protože se musí ohlížet na celou řadu faktorů. “Nic není tak jednoduché, jak by se mohlo zdát. Datum vydání ovlivňuje komunikaci s vydavateli, má vliv na Game Pass, kde se Atomic Heart objeví, stejně jako na uvedení v obchodech,” vysvětlili. Dále poukázali na záležitosti, které ani nemohou ovlivnit, třeba lokalizaci do cizích jazyků. 

I tak ale máme o něco jasnější představu. Produkce totiž pokročila do finální fáze, v níž se vývojáři soustředí na začištění a úpravu drobných detailů. “Dlouhé čekání je téměř u konce, slibujeme.”

Autoři dále prozradili, že se hráči mohou těšit na dva různé konce, příběh je však striktně lineární a nelze očekávat nějaké komplexní větvení. Došlo také na ujištění, že si Atomic Heart užijí i majitelé minulé generace konzolí, zmíněna byla verze pro PlayStation 4, která podle všeho běží velmi slušně. Minimální hardwarové požadavky v případě PC verze nicméně zatím stanoveny nebyly.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama