Výrazně modifikovaná beta Kingdom Come: Deliverance vypadá fantasticky
i Zdroj: Hrej.cz
Kingdom Come: Deliverance Novinka Výrazně modifikovaná beta Kingdom Come: Deliverance vypadá fantasticky

Výrazně modifikovaná beta Kingdom Come: Deliverance vypadá fantasticky

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

19. 4. 2021 14:46 3

České husitské RPG Kingdom Come: Deliverance z roku 2018 rozhodně není žádné ošklivé káčátko. Díky pečlivě vybudovanému světu vypadalo a stále vypadá velmi uvěřitelně a po nepříliš povedeném startu rozkvetlo do krásy i díky postupnému vychytání grafických artefaktů a nedodělků. Jak už to tak ale bývá, absolutní maximum ze hry stejně vymáčkne komunita.

Reklama

  • Hráči stále modují betu Kingdom Come: Deliverance
  • Výsledek vypadá nádherně
  • Díky návodu a balíčku úprav můžete vylepšit i svojí hru

V případě Kingdom Come k tomu tak trochu neobvykle dochází skrze původní veřejnou betaverzi hry, která nabízela subjektivně o něco realističtější grafické podání (plná verze byla barevnější, sytější a pitoresknější, čímž uvěřitelnost trochu utrpěla). Kutil s přezdívkou Digital Dreams nyní skrze řadu modifikací dření z enginu úplné maximum a výsledek vypadá opravdu působivě.

V nejaktuálnějším videu nabízí průchod ratajskými lesy. Především díky ostřejším texturám, vylepšené vegetaci, lepším odleskům a realističtějšímu podání slunečních paprsků procházka skutečně připomíná putování českými lesy, i když občas až moc vyumělkované. Svůj díl na tom vedle modifikovaných stínů jistě nese i zmíněný zručně vytvořený svět, který například hustým lesem vybočuje z toho, na co jsme ve hrách zvyklí.

Konkrétní nastavení a balíček modifikací autor nesdílí, v popisku ale přikládá obsáhlý návod, jak modifikacemi zkrášlit plnou verzi Kingdom Come.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama