Vylepšený ovladač DualSense Edge dorazí v únoru příštího roku, stojí necelých 6 tisíc korun
i Zdroj: PlayStation
Novinka Vylepšený ovladač DualSense Edge dorazí v únoru příštího roku, stojí necelých 6 tisíc korun

Vylepšený ovladač DualSense Edge dorazí v únoru příštího roku, stojí necelých 6 tisíc korun

Radek Raudenský

Radek Raudenský

18. 10. 2022 15:46 1

Na konci srpna, přesněji na Gamescom Opening Night Live, nám PlayStation odhalil vylepšený ovládat DualSense Edge. Ten podobně jako konkurenční Xbox Elite Series cílí na náročné hardcore hráče, až dnes se ale dozvídáme nejen datum vydání, ale také výslednou cenu ovladače.

Reklama

  • DualSense Edge stojí 6 tisíc korun, vyjde 23. února
  • Pro vybrané země odstartují předobjednávky už za týden

PlayStation k dnešnímu doplnění vydal také nový trailer, který do detailu ukazuje všechny nové možnosti ovladače. Těch je opravdu celá řada, ovladač nabídne například jiné kloboučky pro páčky, vyměnitelné moduly s páčkami, možnost přemapovat tlačítka třeba pro nový spodní pár tlačítek, změnit citlivost páček nebo hloubku spouští. Kabel je opletený a v balení naleznete i modul, s pomocí něhož můžete kabel natvrdo uzamknout k ovladači.

DualSense Edge skutečně dále posouvá hranice vlastních first-party ovladačů, což samozřejmě nebude zadarmo. Cena je stanovena na 240 euro, tedy necelých šest tisíc korun. Za to ale dostanete nejen ovladač, ale také tvrdý obal a celou řadu příslušenství. Předobjednávky odstartují pro USA, Velkou Británii, Německo, Francii, Nizozemsko, Belgii a Lucembursko už 25. října, v těchto zemích se ovladač začne prodávat už 26. ledna. Pro další země se nabídka rozšíří až 23. února. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama