Vylepšená verze Goat Simulator míří na iPhony, seženete ji v předplatném Apple Arcade
i Zdroj: Coffee Stain Publishing / Apple Arcade
Mobilní hraní Novinka Vylepšená verze Goat Simulator míří na iPhony, seženete ji v předplatném Apple Arcade

Vylepšená verze Goat Simulator míří na iPhony, seženete ji v předplatném Apple Arcade

Jakub Fišer

Jakub Fišer

16. 5. 2022 10:36

Máme-li jmenovat jeden jediný simulátor, který v nás zanechal tolik otázek, na které ani možná nechceme znát odpovědi, je to ikonický Goat Simulator. Hra je sice dostupná i na mobilní platformy, teď však přichází na Apple Arcade ve vylepšené variantě.

Reklama

  • Goat Simulator+ zaujme řádně vylepšeným grafickým kabátkem
  • Hra zamíří z běžné nabídky App Store i do předplacené služby Arcade
  • V tuto chvíli je aplikace stále dostupná za 179 Kč, na Androidu za 129 Kč

Simulátor hospodářského zvířete od vývojářského studia Coffee Stain Publishing pobláznil internet v roce 2014. Hra, ve které jste měli za úkol procházet městem v kůži kozy a produkovat v obydlené části nefalšovaný chaos. Titul obsahoval řadu chyb a glitchů, které vývojáři skvěle přetavili v herní mechanismy a pobavili miliony hráčů po celém světě.

Ať už si vývojáři svůj úspěch představovali jakkoliv, rozhodně ne takto. Goat Simulator musel chtě nechtě expandovat a posunul se z PC a konzolí také na mobilní telefony a tablety. Po experimentu s placenou verzí zařadili postupně do aplikačních obchodů také Goat Simulator Free. Například na Google Play má tato hra přes 10 milionů stažení a víc jak 500 tisíc povětšinou kladných recenzí.

Takřka stejná situace panuje i u konkurenčního iOS. Goat Simulator je součástí App Store buď bezplatně, anebo v originální neosekané verzi za 179 Kč včetně DPH. A tvůrci teď slavnostně oznamují, že jejich kozí simulátor míří do předplatného Apple Arcade. Jde o knihovnu prémiových her pro iPhone, iPad a Mac v rámci měsíčního předplatného. Pokud si již Arcade předplácíte, můžete se těšit na Goat Simulator+ s vylepšenou grafikou a dotaženou optimalizací.  

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama