Výkonná producentka Arcane a scénáristi Zaklínače představují vlastní deskovku Kinfire Chronicles: Night's Fall
i Zdroj: Kickstarter
Novinka Výkonná producentka Arcane a scénáristi Zaklínače představují vlastní deskovku Kinfire Chronicles: Night's Fall

Výkonná producentka Arcane a scénáristi Zaklínače představují vlastní deskovku Kinfire Chronicles: Night's Fall

Radek Raudenský

Radek Raudenský

1. 9. 2022 12:40

Svět deskovek skrývá spoustu pokladů, u nás často píšeme o adaptacích videoher, které se snaží získat pozornost právě díky svému jménu a námětu. Tentokrát vás jméno deskovky možná nezaujme, avšak jména za ní napovídají, že by mohlo jít o skutečně kvalitní počin.

Reklama

  • Zkušený tým herních vývojářů představuje vlastní deskovku
  • Kinfire Chronicles má přinést bohatý příběh a jednoduchý začátek

Kinfire Chronicles: Night’s Fall chce přinést hříčku pro jednoho až čtyři hráče, která přinese bohatý příběh, jednoduché základy i přípravu a eleganci Applu. Hlavním hybatelem je Jane Hoffacker, vývojářkou, která svou kariéru započala v Activisionu, následně se na devět let usadila u Riot Games, kde nakonec pracovala jako výkonná producentka seriálu Arcane. K deskovkám se dostala až během pandemie s první hrou Dungeons & Dragons, kde jí tento typ her uchvátil. Vzhledem k náročnosti se ale rozhodla vytvořit vlastní, která zabere mnohem méně času na učení.

Do týmu si přizvala další zvučná jména. Mateusz Tomaszkiewicz a Jakub Szamalek jsou scénáristi série Zaklínače i Cyberpunk 2077, jejich zkušenosti jsou tedy obrovské. Dále si přizvala Kararzynu Redesiuk, bývalou uměleckou ředitelku Cyberpunku. Jak nakonec produkt vypadá si můžete prohlédnout na Kickstarteru, který se stal domovem pro podporovatelskou kampaň. Incredible Dream Studios požadovalo 50 tisíc dolarů, v tuto chvíli má vybraný téměř trojnásobek požadované částky. Do kampaně se ale stále můžete zapojit a zajistit si i svůj herní kousek.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama