Vydavatel si pochvaluje úspěch Outriders. Kooperativní akce se zřejmě dočká rozšíření
i Zdroj: Hrej.cz
Outriders Novinka Vydavatel si pochvaluje úspěch Outriders. Kooperativní akce se zřejmě dočká rozšíření

Vydavatel si pochvaluje úspěch Outriders. Kooperativní akce se zřejmě dočká rozšíření

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

20. 5. 2021 11:15

Pokračovat v zavedené sérii, nebo přijít na trh se zcela novou značkou? Druhá možnost samozřejmě představuje daleko větší riziko, ochota zariskovat se ale může vyplatit. Své o tom ví studio People Can Fly a vydavatel Square Enix.

Reklama

  • Square Enix oznámil, že se do hry zapojilo přes 3,5 milionu hráčů
  • Vydavatel naznačil, že dojde na rozšíření
  • Autoři stále pracují na opravách chyb


Z Outriders se totiž stal hit letošního jara. Square Enix se pochlubil, že napočítal 3,5 milionu hráčů, kteří v brutální kooperativní střílečce zanechali v průměru 30 hodin. “Jsme spolu s úžasným týmem People Can Fly opravdu nadšení z počátečního úspěchu,” prohlásil jeden z šéfů Square Enix External Studios - Jon Brooke.

Z vyjádření je patrné, že budou chtít na úspěch navázat. “Vydávání nové IP není nikdy jednoduché. Jsme velmi vděčni za podporu komunity a zpětnou vazbu - i nadále budeme pečlivě naslouchat. Chtěli bychom všechny ujistit, že jsme odhodláni k vylepšení a posílení zážitku v následujících týdnech a měsících. Zároveň se těšíme na další rozšiřování Outriders v budoucnu.”

Sluší se dodat, že se o vysoká čísla zčásti postarala služba Xbox Game Pass, kam Outriders zamířili hned po vydání. Autoři hru prezentovali jako ucelený zážitek, o jeho rozšíření měl rozhodnout zájem ze strany hráčů. Zdá se, že o něj není nouze, je tedy pravděpodobné, že se do budoucna nějaká ta expanze objeví. To ostatně naznačuje sám Jon Booke. Vývojáři však mají i nadále plné ruce práce s opravou nepříjemných chyb, hra v tomto směru stále není stoprocentní.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama