Vydání kung-fu bojovky Sifu se přesouvá na počátek příštího roku
i Zdroj: Sloclap
Novinka Vydání kung-fu bojovky Sifu se přesouvá na počátek příštího roku

Vydání kung-fu bojovky Sifu se přesouvá na počátek příštího roku

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

9. 7. 2021 10:10

Akční bojovka Sifu od studia Sloclap, která se poprvé objevila na únorovém State of Play, slevuje z letošního data vydání. Hra kvůli omezením a regulacím dorazí nakonec na trh až v průběhu příštího roku.

Reklama

  • Kung-fu bojovka Sifu se odkládá na začátek příštího roku
  • Vývojáři potřebují více času na doladění

Na oficiálním PlayStation Blogu se komunitní manažer studia Sloclap vyjádřil, že hlavním důvodem odkladu se stal nedostatek času pro technické uhlazení titulu. Podle jeho slov ztratil vývojářský tým svou trakci při březnovém přesunu na práci z domova.

„V počátečních fázích letošního roku jsme si stále uchovávali pocit, že stihneme původní datum vydání. Jakmile se ale onen termín začal přibližovat, začalo být zřejmé, že by tak nešlo učinit bez vážných ústupků na herní kvalitě nebo vyvinutí přílišného tlaku na jednotlivé členy týmu – a ani jedna z těchto možností pro nás nebyla akceptovatelná,“ uvedl za studio Sloclab komunitní manažer Felix Garczynski.

V nejnovějším traileru se francouzský tým více pohroužil do klíčového mechanismu stárnutí. Jak už bylo dříve odhaleno, hlavní hrdina Sifu prochází po čas své poutě nekonečnou smyčkou smrti a reinkarnace; přičemž každá z nich ho posouvá blíže ke splnění jeho životního cíle – pomstění svého mistra a vybroušení vlastního bojového ducha i talentu. Mimo vrásek na kráse tak probuzení z říše mrtvých obnáší i celou řadu nových dovedností.

Sifu zamíří během příštího roku na PlayStation 4, PlayStation 5 a PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama