Vychází interaktivní Immortality od autora Her Story. Hráči na mobilech zůstanou zatím na ocet
i Zdroj: Half Mermaid Productions
Mobilní hraní Immortality Novinka Vychází interaktivní Immortality od autora Her Story. Hráči na mobilech zůstanou zatím na ocet

Vychází interaktivní Immortality od autora Her Story. Hráči na mobilech zůstanou zatím na ocet

Jakub Fišer

Jakub Fišer

31. 8. 2022 08:05

Včera, 30. srpna, vypustil vývojář a designér Sam Barlow svůj dlouho očekávaný interaktivní film Immortality. Původně měl v tento den vyjít kromě konzolí a PC také na mobilní telefony. Plány se však změnily – nakonec ale celkem příhodně pro fanoušky; alespoň pro některé.

Reklama

  • Vývojář Sam Barlow vypustil svůj dlouho očekávaný počin Immortality
  • Titul je dostupný na PC a Xbox, platformy Android a iOS/iPadOS zatím vynechal
  • Tvůrci jsou však v kontaktu s Netflixem, kde by měla být novinka dostupná již brzy

Na oficiálním twitterovém účtu novinky Immortality se objevil včera večer příspěvek, že hra konečně vychází pro hráče na PC a také na konzolích Xbox, kde hra rovnou spadla do Game Passu. Nicméně očekávalo se také, že titul dorazí na mobilní platformy Android a iOS/iPadOS. Tak se však zatím nestalo.

Smutek můžete ale vypustit. Tvůrci druhým dechem dodávají, že jsou v jednání se streamovací platformou Netflix, aby hru zařadila do svého výběru titulů pro předplatitele. Sam Barlow tedy informuje, že Immortality vyjde i na mobily “velmi brzy”, a to prostřednictvím Netflixu. Žádné oficiální datum však zatím neoznámil. Důležité ale je, že novinka bude bezplatně k dispozici pro všechny předplatitele služby Netflix.

Immortality je další ze série interaktivních filmů. Jako hráč budete pomocí starých videozáznamů rozkrývat příběh herečky Marissy Marcel. Sam Barlow proslul zejména svým prvním velkým dílem, a sice interaktivním filmem Her Story, který se po premiéře na PC v roce 2015 dočkal také mobilních verzí.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama