Všechny informace o Mafia III
i Zdroj: Hrej.cz
Mafia III Článek Všechny informace o Mafia III

Všechny informace o Mafia III

Redakce Hrej.cz

Redakce Hrej.cz

29. 7. 2015 10:11 13
Reklama

Po odhalení hry Mafia III je kolem hry pochopitelně dost rušno a do oficiálního představení, které proběhne 5. srpna ve 14 hodin, se určitě budeme dozvídat další zajímavosti. S respektováním toho, nakolik je Mafia významnou hrou pro českého hráče a také proto, abyste měli ve všech věcech pořádek, nabízíme vám přehledný rozcestník všech zpráv, které se k oznámení třetího dílu vztahují. Zároveň vítáme jakékoliv vaše postřehy a tipy, se kterými se můžete podělit v komentářích.

29. 7., 12:00 | STŘÍPKY INFORMACÍ O ZASAZENÍ HRY

Včerejší obrázek s logem Mafia III, prostřednictvím kterého vývojáři hru konečně odhalili a přislíbili její představení během Gamescomu, nabídnul spoustu informací o tom, v jaké éře se bude hra odehrávat a čím se bude zaobírat příběh. Po necelých 24 hodinách zkoumání je v této záležitosti ještě o chloupek jasněji.

Zřejmě nejkvalitnější obrázek čtveřice gangsterů a jednoho klečícího chudáka pochází přímo z oficiálních stránek hry a je na něm patrno mnohem více detailů, nežli tomu bylo u obrázku z Twitteru společnosti 2K. Jednou z nejpodstatnějších informací tak jsou hřbety aligátorů, které se mohly jevit spíše jako balvany a nikdo jim nepřikládal větší význam. Přitom naznačují mnohé o tom, že se hra bude odehrávat na jihu Spojených států, ať už ve státech Texas, Louisiana, Florida nebo Severní Karolina. [celá zpáva]

28. 7., 18:00 | NA VÝVOJI HRY STÁLE PRACUJÍ ČEŠI

Po dnešním oficiálním odhalení Mafia III se řada z vás vcelku oprávněně ptala na to, zda se z původně české hry stal s finální platností americký produkt, nebo jestli můžeme třetí díl stále označovat za naší hru. Odpověď je pro malou zemi uprostřed Evropy potěšující - můžeme!

Na důležitých postech uvnitř týmu studia Hangar 13 totiž sedí bývalí zaměstnanci 2K Czech, kteří byli po zrušení pražské pobočky a restrukturalizaci brněnské převeleni právě do Novata. Jistě, nebavíme se o výkonných postech, které zastávají Američané pod vedením Hadena Blackmana, ale o vedoucích místech jednotlivých částí vlastního vývojového procesu. [celá zpráva]

28. 7., 14:00 | MAFIA III BYLA ODHALENA

Vývojáři z 2K před krátkou chvílí na svém Twitteru odhalili třetí díl legendární akce Mafia, oficiální představení proběhne 5. srpna v rámci konání veletrhu Gamescom v německém Kolíně nad Rýnem.

O třetí Mafii se spekulovalo už hodně dlouho a podle mnohých měl být právě Gamescom místem, kde se o hře hráči poprvé dozví. I vzhledem k tomu, že Mafia vždy byla spíše evropskou a ve značné míře logicky i českou záležitostí, během E3 by pravděpodobně nevzbudila takový mediální zájem.

Vývojáři ve svém tweetu slibují, že pro nás budou mít už od příštího středečního odpoledne trailer, prostřednictvím kterého nastíní stěžejní body dosud prázdné tajenky, pohledem na úvodní obrázek už je ale možné si pár věcí domyslet. [celá zpráva]

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama