Vraťte se do 80. let s MythForce, roguelike hříčkou od spoluzakladatele studia BioWare
i Zdroj: Beamdog
Novinka Vraťte se do 80. let s MythForce, roguelike hříčkou od spoluzakladatele studia BioWare

Vraťte se do 80. let s MythForce, roguelike hříčkou od spoluzakladatele studia BioWare

Radek Raudenský

Radek Raudenský

13. 4. 2022 10:16

Studio Beamdog založené už v roce 2009 zatím nepřineslo nijak převratné množství vlastních titulů. Od svého založení se tvůrci soustředili především na vylepšování projektů od starého BioWare, po přepracování Axis & Allies se ale dočkáváme oznámení MythForce, roguelike hříčky inspirované kreslenými seriály z 80. let.

Reklama

  • Studio spoluzakladatele BioWare Trenta Ostera odhaluje zajímavou roguelike hříčku MythForce
  • Ta se inspiruje v animácích z 80. let
  • Vyjde už za týden na EGS

První vydaný trailer rovnou ukazuje celou řadu záběrů ze hry včetně gameplay ukázek. Celá hra je pak stylizovaná do vzhledu animáků z osmdesátek, který se odkazuje na různé série jako Thundercats, Transformers či He-Man. Samotná hratelnost je pak čistá 1st person roguelike mlátička se spoustou nepřátel.

MythForce cílí především na velkou spolupráci s kamarády, ty si do kooperačního režim můžete pozvat rovnou tři. „MythForce je čistá, nefalšovaná zábava, přímo inspirovaná sobotními rány z mého dětství. S jednoduchým herním cyklem jde o velký rozdíl oproti našim RPG klasikám, avšak naše DNA je jasně vidět, pokud víte, kam se podívat,“ tvrdí Trent Oster, zakladatel studia Beamdog a spoluzakladatel BioWare.

Pokud vás MythForce zaujalo, nebudete muset čekat nikterak dlouho – už 20. dubna se hra dostane na Epic Games Store v rámci předběžného přístupu, cena je stanovena na 30 dolarů. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama