Video vypráví o vzniku soundtracku pro Hogwarts Legacy. Měl by být nový, ale zároveň nostalgický
i Zdroj: Avalanche Software / Warner Bros.
Hogwarts Legacy Novinka Video vypráví o vzniku soundtracku pro Hogwarts Legacy. Měl by být nový, ale zároveň nostalgický

Video vypráví o vzniku soundtracku pro Hogwarts Legacy. Měl by být nový, ale zároveň nostalgický

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

7. 12. 2022 08:55

Studio Avalanche Software, autoři očekávaného Hogwarts Legacy ze světa Harryho Pottera, na YouTube pokračuje v zveřejňování střípků detailů z vývoje. V jednom z posledních videí se zaměřuje na soundtrack hry. O něm se rozpovídali hlavní skladatel Chuck E. Myers, jeho kolegové, i koordinátor produkce Nathan Ayuobi.

Reklama

  • Studio Avalanche Software ukazuje tvorbu soundtracku pro Hogwarts Legacy
  • Podílí se na něm spoustu hudebníků a zřejmě bude patřičně epický
  • Staví na odkazu Johna Williamse

Myers označuje soundtrack za absolutní vrchol čehokoliv na čem kdy pracoval. Ayuobi dodává, že by soundtrack měl být novou, svěží záležitostí, ale zároveň také nostalgickým pomrknutím na fanoušky. Autoři totiž logicky staví na ikonických melodiích filmové série, pro kterou je složil John Williams. U konkrétního příkladu asi nejznámější ústřední linky (známé jako Hedwig’s Theme) vysvětluje, že se tým snažil skladbu postaršit, aby lépe zapadala do 19. století.

Ve videu je zachyceno, že byl hudební tým velmi ambiciózní a využil početného orchestru s celou řadou často velmi neobvyklých nástrojů. Tvůrci vypichují, že by soundtrack měl být opravdu silnou složkou hry, ne jen plochým doprovodem. Zajímavostí je, že každá společenská místnost ve hře dostala vlastní hudební motiv, založený na charakteru dané koleje.

Na pohled se tedy zdá, že Hogwarts Legacy nabídne opravdu velkolepý podkres. Na vlastní kůži se o něm přesvědčíme 10. února na PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series a PC.

Avalanche Software bylo založeno v roce 1995 v Salt Lake City v Utahu. Mezi nejznámější hry, které společnost vyvinula, patří Disney Infinity a Cars 2: The Video Game. V roce 2017 byla koupena Warner Bros. Interactive Entertainment a stala se součástí Warner Bros. Games.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama