Více než polovina hráčů Madden NFL 23 kvůli technické chybě přijde o uložená data v jednom z režimů
i Zdroj: EA Sports
Madden NFL 23 Novinka Více než polovina hráčů Madden NFL 23 kvůli technické chybě přijde o uložená data v jednom z režimů

Více než polovina hráčů Madden NFL 23 kvůli technické chybě přijde o uložená data v jednom z režimů

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

4. 1. 2023 10:04

Fanoušci virtuálního amerického fotbalu Madden NFL nepatří mezi nejspokojenější. Naopak s každým novým ročníkem stoupá frustrace z toho, kam se série posouvá. Další nepříjemná zkušenost přišla během vánočních svátků, kdy přestal správně fungovat jeden z online režimů aktuálního ročníku Madden NFL 23. Technická chyba už byla napravena, zhruba 60 % hráčů ale podle EA přijde o uložený postup.

Reklama

  • Ke konci roku nebyl dostupný jeden z online režimů Madden NFL 23
  • Bezprostředně po opravě chyby ale připojeným hráčům hra poškodila uložená data z daného režimu
  • Dle odhadů EA obnoví jen zhruba 40 % uložených her

Kolem Vánoc přestal fungovat režim Connected Franchise Mode, ve kterém hráči ovládají jeden tým nebo jednoho hráče v multiplayerových ligách. Hráči se až do 28. prosince nemohli k režimu připojit a studio EA pracovalo na nápravě chyby. Problém pak sice díky opravám serverů zmizel, ale v dalších 22 hodinách mohl přijít ještě závažnější.

Hráči, kteří se k režimu připojili během necelého dne po opravě totiž přišli o svůj postup kvůli poškození uložených dat. Část z nich se sice podaří zachránit díky obnovení záloh, vývojáři ale avizují, že se to povede jen u zhruba 40 % případů. Více než polovina hráčů se tak může v režimu začít odznovu.

V současnosti už je režim hratelný bez problémů, a chyba by se neměla týkat ani uživatelů kteří hráli v posledních pár dnech. Magazín ArsTechnica ale upozorňuje na to, že bezproblémové hraní slibovali autoři i v den, kdy se závažná chyba vyskytla.

Zároveň také připomíná, že má Madden NFL 23 s uloženými hrami problém obecně. V online kariérním režimu se objevovala chyba, která hráče po několika sezónách vrátila do nováčkovského draftu, a někteří nešťastníci se potýkali i s úplným zničením uložené hry po dohrání několika sezón.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama