Více hrdinů i více příběhů. Marvel's Avengers mají podle hlavního designéra stále co nabídnout
i Zdroj: Crystal Dynamics
Marvel's Avengers Novinka Více hrdinů i více příběhů. Marvel's Avengers mají podle hlavního designéra stále co nabídnout

Více hrdinů i více příběhů. Marvel's Avengers mají podle hlavního designéra stále co nabídnout

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

5. 7. 2022 11:15

Crystal Dynamics, které nově spadá pod Embracer Group, znovu hovoří o přidání hrdinů do Marvel's Avengers. Během minulého týdne přidali The Mighty Thor, jinak známou jako Jane Foster, jež je v zásadě jen ženskou verzí Thora. Právě podobnost s proslulým Bohem hromu se ovšem projevila jako hlavní úskalí. Postava vypadala i útočila de facto stejně, přičemž jakékoli odlišnosti, které ji činily unikátní, byly pouze kosmetické. U další postavy se to podle studia ale už stát nemá, a nás má tak čekat zážitek z něčeho nového.

Reklama

  • Marvel's Avengers čeká i do budoucna několik dalších hrdinů
  • Podle vedoucího designéra je postava po nejnovější Mighty Thor nová a nebude jen opakovat hratelnost předešlých

Slovo o dalším obsahu Avengers přichází od designéra Briana Waggonera, jenž reagoval na otázky hráčů k novým postavám. Ve své odpovědi na žádost o War Machina přiznal to, že další přidaný hrdina bude kompletně nový, a to výjevem i hratelností. Trochu překvapivě pak vývojář rozvedl i to, že v přípravě je paralelně větší skupina postav i na ně připojených příběhů. Mezi nejčastějšími tipy se na Twitteru následně ozývala Scarlet Witch, Cpt. Marvel nebo Doctor Strange. 

Ze starších spekulací se zdálo zjevné, že by se do hry mohla, resp. měla podívat She-Hulk, kterou letos v srpnu čeká také seriál na službě Disney+. Samozřejmě, tato volba je současném kontextu trochu nepravděpodobná. Kromě toho, že je hrdinka méně známá než jiní kandidáti, věží její potíž v tom, že se až přespříliš podobá přidaným hrdinům, zejména Hulkovi, s nímž sdílí i schopnosti. Její čas tak možná nadejde až o něco později.

Marvel's Avengers svou řadu superhrdinů zřejmě rozšíří o She-Hulk. Zelená hrdinka má dorazit zdarma
i Zdroj: Hrej.cz

Marvel's Avengers svou řadu superhrdinů zřejmě rozšíří o She-Hulk. Zelená hrdinka má dorazit zdarma

Hawkeye, Black Panther a konečně i Spider-Man pro majitele PlayStationu – nehledě na nízká čísla hráčů se Crystal Dynamics…

2. 1. 2022 08:20

Pro osvěžení uveďme, že Avengers se po dvou letech rozrostli na jedenáct, resp. deset členů. V současném složení je tvoří: Iron Man, Hulk, Thor, Mighty Thor, Cpt. America, Ms. Marvel, Hawkeye, Kate Bishop, Black Panther, Black Widow a také Spider-Man s exkluzivitou pro PlayStation.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama