Věznice Black Iron je o krok blíže svému otevření. Hlavní vývoj The Callisto Protocol byl úspěšně dokončen
i Zdroj: Striking Distance Studio
The Callisto Protocol Novinka Věznice Black Iron je o krok blíže svému otevření. Hlavní vývoj The Callisto Protocol byl úspěšně dokončen

Věznice Black Iron je o krok blíže svému otevření. Hlavní vývoj The Callisto Protocol byl úspěšně dokončen

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

22. 10. 2022 06:40

Zatímco včera mohli hráči úspěšně slavit, že Obsidian dokončil svou historickou detektivku Pentiment, další den navazuje stejně příjemně u jiného týmu. Striking Distance, studio stojící za akčním hororem The Callisto Protocol, potvrdilo, že svou hru dokončilo s více než měsíčním předstihem. Hra oficiálně dospěla do stavu gold a k vydání 2. prosince by jí už nic bránit nemělo.

Reklama

  • The Callisto Protocol dostal štempl gold; hra je nyní připravena na vytištění na disky

Vývojáři na Twitteru oznámili, že The Callisto Protocol už konečně dokráčelo ke slastnému konci vývoje a hra je nyní připravena na nalisování na disky. Jakákoli práce, kterou nyní studio udělá – ať už opravy menších chyb či obecné ladění výkonu na různých platformách – bude v popředí prvního patche v den vydání nebo následujících oprav, které dorazí návazně.

Vzhledem k tomu, že jsme o hře slýchali poměrně hodně a intenzivně, je škoda nezmínit některé zásadnější informace, včetně grafického nastavení nebo doby, kterou nám hra zabere. Pouze pro letmé připomenutí proto opakujeme, že titul přímo podle Striking Distance nabídne 12 až 14 hodin na průměrné dohrání a až 60 FPS v rámci současné generace konzolí. Mimo toho se pak titul s nádechem série Dead Space objeví i na PC, stejně jako zamíří i na PS4 a Xbox One – a to znovu již zmíněného 2. prosince. Dalších 12 měsíců bude pak hra rozkvétat ve světle dalšího obsahu. Podle vývojářů bude titul dostávat zatím neupřesněnou post-launch podporu, která potenciálně přinese některá drobnější DLC či větší rozšíření.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama