Veleúspěšné Vampire Survivors opustí svůj early access koncem měsíce. Nový obsah má být „překvapením“
i Zdroj: Poncle
Novinka Veleúspěšné Vampire Survivors opustí svůj early access koncem měsíce. Nový obsah má být „překvapením“

Veleúspěšné Vampire Survivors opustí svůj early access koncem měsíce. Nový obsah má být „překvapením“

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

1. 10. 2022 10:15

Poté, co na začátku tohoto roku zaznamenali členové nezávislého týmu Poncle obrovský úspěch s early accessem hry Vampire Survivors, přichází studio s datem vydání plné verze. Předčasný přístup bude na Steamu definitivně ukončen 20. října. Titul se tak promění na verzi 1.0.

Reklama
Reklama

  • Vampire Survivors se 20. října překlene do plné verze
  • Vývojáři lákají na změnu obsahu, lokalizace i přípravu nového enginu

Veškerý obsah, který v nadcházejícím updatu najdeme, by měl být „překvapením“, které nabídne něco pro každého. Vývojáři potvrdili, že zbraně, které byly dosud o něco hůře vybalancované, jako je svatá voda a La Borra, budou více oslabeny v zájmu lepší vyváženosti. 

K dispozici bude pochopitelně ale i řada novinek. Z těch, o kterých se vývojáři již odhodlali mluvit, známe například příchod několik nových achievementů, jakož i úpravu těch, které ve hře jsou, pokud je již nevlastníte. Uložené pozice jsou tak samozřejmě zachovány také.

Co bylo dále odhaleno, je to, že plná hra nabídne i nové jazykové možnosti. V době vydání půjde hru hrát v angličtině, francouzštině, italštině, němčině, španělštině, polštině, portugalštině i turečtině, a pokud se na to cítíte, tak i zjednodušené čínštině, korejštině, japonštině a ruštině. 

Pokud jde o nový engine, na který má hra časem přejít z Electronu, jeho vývoj by měl podle slov na Steamu skončit ještě před koncem letošního roku. „Jsme u posledního kolečka optimalizace a vylepšování (plus přidávání posledních dílů obsahu, které je třeba dořešit na aktuální verzi). Jakmile bude [engine] venku, uložené pozice se přenesou. "

Co se týče enginu, jehož použití bude dobrovolné, víme třeba to, že bude již plně podporovat operační systém Linux a konečně i více než jedno jádro procesoru.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama