Vedoucí tým NFL přičítá svůj úspěch i budování party při hraní GTA Online
i Zdroj: Rockstar Games
Kuriozity Grand Theft Auto V Novinka Vedoucí tým NFL přičítá svůj úspěch i budování party při hraní GTA Online

Vedoucí tým NFL přičítá svůj úspěch i budování party při hraní GTA Online

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

28. 11. 2022 15:56

K úspěchu týmů v nejvyšších patrech profesionálního sportu patří spousta okolností a tvrdé práce. Jedním z důležitých elementů je i spolupráce a přátelství mezi členy mužstva. CJ Gardener-Johnson z klubu Philadelphia Eagles v zámořské NFL pro New York Times prozradil, že tým tuží partu mimo jiné hraním GTA Online.

Reklama
Reklama

  • Hráči Philadelphia Eagles z NFL údajně budují partu hraním GTA Online
  • Klub v současnosti vládnou NFL

Eagles jsou v současnosti nejúspěšnějším týmem sezóny, z jedenácti zápasů jich vyhráli hned deset. Gardener-Johnson online hraní označil za “tajnou ingredienci”. Gardner-Johnsona, hrajícího na pozici safety, doprovází při hraní spoluhráči Darius Slaye, Avonte Maddox, Shaun Bradley, Haason Reddick nebo Jordan Mailata. Dle sportovců se při hraní prohlubuje přátelství a také si odpočinou od neustálých myšlenek na fotbal. U GTA se tak mohou odreagovat a uvolnit.

Gardener-Johnson to mimochodem s hraním myslí opravdu vážně. Elitní safety zároveň vlastní esportový tým 2X Global a údajně vlastní herní vybavení v hodnotě zhruba čtvrt milionu korun. Hry vedle toho označuje za důvod, proč se v posledních letech hodně zklidnil a přišel o pověst bouřliváka, který rád provokoval. “Chci jenom hrát fotbal, přijít domů a hrát hry,” vysvětlil svůj současný postoj.

Magazín GameSpot také připomněl, že roli her jako místa pro teambuilding zvýrazňoval i JuJu Smith-Schuster z Kansas City Chiefs.

V uplynulých dnech také herními médii hýbal kuriózní případ hráče NFL, který prodal hodnotnou kartičku Pokémon a nedlouho poté ukončil profesionální kariéru.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama