Ve Falloutu 76 pozítří skupina hráčů naživo zinscenuje Shakespearovo drama Romeo a Julie
i Zdroj: YouTube / FalloutFive-0
Fallout 76 Novinka Ve Falloutu 76 pozítří skupina hráčů naživo zinscenuje Shakespearovo drama Romeo a Julie

Ve Falloutu 76 pozítří skupina hráčů naživo zinscenuje Shakespearovo drama Romeo a Julie

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

29. 4. 2022 19:00

Multiplayerové či přímo MMO tituly jsou kouzelné i tím, že dokážou hostit události nejrůznějšího ražení. Hráči v nich pořádají protesty, svatby, happeningy a… například i divadelní představení. Skupina virtuálních ochotníků The Wasteland Theatre Company si pro stavbu jeviště vybrala multiplayerový Fallout 76.

Reklama

  • Ve Falloutu 76 proběhne divadelní představení
  • Skupina hráčů zinscenuje milostnou tragédii Romeo a Julie

Parta divadelníků má zřejmě velmi blízko k Shakespearovi, v minulosti už ve Falloutu naživo ztvárnila tragédii Macbeth a dokonce uspořádala festival shakespearovských sonetů. Pozítří našeho času dojde na “živé” představení asi nejikoničtější Shakespearovy hry, Romeo a Julie. Jen škoda, že organizátoři zhruba o týden nestihli oslavy narozenin legendárního dramatika.

Zpracování je samozřejmě upraveno k možnostem hry. Představení je zhruba hodinu dlouhé s vybranými pasážemi a hráči připravili jeviště, které zhruba připomíná shakespearovský svatostánek Globe Theatre v centru Londýna. Virtuální verze ale samozřejmě stojí kdesi v nukleární pustině.

Představení začíná pozítří, 1. května, ve 3:00 ráno našeho času na twitchi Falloutfive0. Snad jej nenaruší hráči bez citu pro kulturu. Nebo deathclaw.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama