Van Helsing po kovbojsku. Upírská akce Evil West přináší dalších deset minut z hraní
i Zdroj: Flying Wild Hog
Novinka Van Helsing po kovbojsku. Upírská akce Evil West přináší dalších deset minut z hraní

Van Helsing po kovbojsku. Upírská akce Evil West přináší dalších deset minut z hraní

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

19. 6. 2022 11:05

Polské studio Flying Wild Hog, stojící za akčními hrami Shadow Warrior a Trek to Yomi, přineslo pro magazín IGN novou ukázku z Evil West. Kovbojská third-person akce se navíc prezentuje v opravdu štědré porci. Na výsluní se dostává hned deset minut záběrů, přičemž nechybí standardní boj, proškolení bosse ani průzkum prostředí.

Reklama

  • Flying Wild Hog přináší 10 minut záběrů z Evil West
  • Vyjevují vylepšení zbraní, rozmanitost úrovní i souboje s bossy

Už z dřívějška víme, že hlavním hrdinou Evil West je samozvaný pistolník a lovec upírů Jesse Rentie, jenž se coby jeden z mála vydává na menší čistku. Vybaven je přitom hned několika klasickými i futuristickými zbraněmi, které mu cestu smrti usnadní. Kromě střelby velkorážní puškou může tudíž na krev milující nepřátele útočit koltem, bleskometem nebo se zkrátka a dobře uchýlit k tomu, že je potrápí zblízka.

Různé výhody přidávají do boje taktéž další vrstvy hratelnosti, jako je například střelba na slabá místa protivníka či možnost návratu vystřelené munice. Kromě akcí nabitých pasáží a prolívání krve se nicméně nová desetiminutová ukázka točila i kolem pojetí světa. Ukázána byla třeba prosluněná skupina vyprahlých měst, krystalické potemnělé jeskyně či tajuplné ruiny. Záběry se ale stejně tak dobře nakonec stočily i na některá dostupná vylepšení, která si kupujete za vydělané nebo nalezené peníze. Mezi všemi nabízenými vystupovalo např. poměrně šikovné odrážení vašich vlastních projektilů nebo perk pro větší kapacitu zásobníků.

Pakliže se vám hra z dosavadních videí a povídání zamlouvá, vězte, že na hraní nemusíte čekat dlouho. Hra vychází už 20. září, přičemž zamíří na PC, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 a PlayStation 5.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama