Valhalla podle úniku nabídne Isu variantu Iron Manova brnění. Chybět nemá ani střílení paprsků
i Zdroj: YouTube / AndyReloads
Assassin's Creed Valhalla Novinka Valhalla podle úniku nabídne Isu variantu Iron Manova brnění. Chybět nemá ani střílení paprsků

Valhalla podle úniku nabídne Isu variantu Iron Manova brnění. Chybět nemá ani střílení paprsků

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

7. 8. 2022 11:15

Pravděpodobně i ti nejzarytější fanoušci Assassin's Creed tuší, že se značka už vzdálila svému jménu. Rok za rokem sledujeme odklon od toho, kde série začala. Historické zasazení s reálnými kořeny nahrazuje příval fantaskních prvků, které nejenže odklání příběh od sváru asasínů a templářů, ale i samotného vraždění. Samozřejmě nejde o názor jediný, a už vůbec ne univerzální. Najdou se zde i početní hráči, kteří více než k realismu tíhnou k hraní bez omezení, a zdá se, že právě jim má být určena nově spekulovaná zbroj Advanced Mechanical Armor.

Reklama

  • Informace dataminera poukazují na nový crossover pro Assassin's Creed: Valhalla
  • Hlavním lákadlem balíčku má být zbroj podobná brnění Tonyho Starka

Brnění inspirované Iron Manem a Storm Trooperem našel dataminer Pedder, který už dříve přinesl data o DLC, které se později ukázala jako pravdivá. Videa, která na YouTube podle jeho zpráv přinesl uživatel AndyReloads, ukazují pak obě zbroje přímo v akci: červenožlutou sadu, která po vzoru Iron Mana střílí hrudní (unibeam) paprsek při aktivaci schopnosti Battlecry, a podobně vypadající bílou variantu. Dataminer ovšem uvádí, že ani zde by novinky končit neměly. V rámci videa můžeme tak vidět i mechanického havrana, mounta inspirovaného tvory z Horizon Zero: Dawn a dva speciální meče: Gore-Ripper a Caladcholg.

Jak poznamenávají zahraniční média, nejedná se o první případ, kdy se měla ve hře objevit tématika Marvelu. Stejný dataminer, který byl zmíněn výše, se dříve pochlubil i skinem zvaným Master of Elements. Tento dosud nevydaný a neoznámený skin obsahoval podle videa pár rukavic s drahokamy, které se až nápadně podobaly kamenům nekonečna. Jelikož jde o zvláštní crossover, je dobré uvést, že série zažila i jiné podivnosti. V rámci Assassin’s Creed: Origins došlo například ke crossoveru s Final Fantasy XV, jenž Bayekovi dovolil třímat fantaskní zbraně i jezdit na tvorovi podobnému Chocobo.

S ohledem na to, že obě zprávy dataminera svazuje to, že jde o spekulace – nebo sofistikované modifikace – nebude od věci poukázat i na něco oficiálního. Před pár dny, kdy do Valhally přicházel bezplatný roguelite režim, došlo i na oznámení nového skinu. Do říše mrazu a severské mytologie se budete od září moci vydat i s oblekem Edwarda Kenwaye z Assassin’s Creed: Black Flag.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama