V Unpacking je prý ukryt obal příští hry autorů, zatím ho nikdo neobjevil
i Zdroj: Witchbeam
Novinka V Unpacking je prý ukryt obal příští hry autorů, zatím ho nikdo neobjevil

V Unpacking je prý ukryt obal příští hry autorů, zatím ho nikdo neobjevil

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

17. 6. 2022 13:19

Studio Witchbeam, tvůrci úspěšného pixelartového titulu Unpacking, potvrdilo, že se ve hře ukrývá odkaz na další projekt týmu. Ten zatím nese název TemPoPo, nevíme o něm vůbec nic, ale někde v Unpacking prý můžeme najít obal. To se ale zatím žádnému hráči nepovedlo, respektive se zatím neobjevil na internetu.

Reklama

  • Autoři Unpacking lákají na další projekt
  • Obal TemPoPo je prý ukrytý přímo mezi věcmi v Unpacking

Informaci studio sdílelo v blogovém příspěvku. Ten oceňuje třeba práci fanoušků, kteří vytvářejí byty z Unpacking v The Sims 4. Tým také sdílí články analyzující úspěch hry, zřejmě se ale pomalu chystá odhalit další projekt. Obal může být skrytý úplně kdekoliv, navíc jde o jeho pixelartovou verzi. Tom Phillips z Eurogameru upozorňuje na to, že je hra plná plakátů i unikátních motivů na přebalech knih.

Unpacking vyšel v loňském roce a svým unikátním pojetím meditativního vyprávění skrze prosté vybalování krabic s nábytkem a osobním majetkem si získal spoustu fanoušků. Nejde o první titul studia Witchbeam. To se už dříve uvedlo twinstick shooterem Assault Android Cactus. Skutečný průlom ale přišel až s Unpacking.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama