V Rising slaví milion prodaných kopií, studio nebylo na takový úspěch připravené
i Zdroj: V Rising
Novinka V Rising slaví milion prodaných kopií, studio nebylo na takový úspěch připravené

V Rising slaví milion prodaných kopií, studio nebylo na takový úspěch připravené

Radek Raudenský

Radek Raudenský

25. 5. 2022 10:39

Současné herní sucho je kvůli rozsáhlým odkladům ještě horší, než tomu bylo v minulých letech. Není tak divu, že jakmile se objeví nějaký zajímavý titul, hráči se po něm hladově vrhnou. Toho je důkazem i menší projekt V Rising, který vyšel před týdnem a už slaví nebývalý úspěch.

Reklama

  • Nový titul V Rising slaví velký úspěch
  • Vývojáři oznámili milion prodaných kopií
  • Tým ale nebyl na úspěch připraven

Vývojáři na oficiálním Twitter účtu totiž potvrdili, že se prodalo již více než milion kopií. Jde rozhodně o poctu, vývojáři za sebou nemají žádné velké trháky, asi největším z nich byl poslední titul Battlerite, který ale v záplavě battle royale her velice rychle ztratil trakci. V Rising zatím nezpomaluje.

Jen tři dny po vydání vývojáři potvrdili půl milionu prodaných kopií, přičemž maximální počet současně hrajících hráčů se vyšvihl na 150 tisíc, čímž se hra zařadila na 6. místo hned za Apex Legends

Sami vývojáři následně přiznali, že na tak velký úspěch vůbec nebyli připravení – což je pozitivní, ale i negativní zpráva. Hráči si například stěžují na toxické chování, které nelze nijak omezit. Vývojáři se tak nyní soustředí na tvorbu filtrů a nástrojů, které jim pomohou s nevhodnými vzkazy bojovat. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama