V přípravě je osmdesátková retro pecka Kingdom Eighties. Dorazí i na telefony?
i Zdroj: Steam / Raw Fury
Mobilní hraní Kingdom Eighties: Summer of Greed Novinka V přípravě je osmdesátková retro pecka Kingdom Eighties. Dorazí i na telefony?

V přípravě je osmdesátková retro pecka Kingdom Eighties. Dorazí i na telefony?

Jakub Fišer

Jakub Fišer

17. 5. 2022 21:23

Studio Raw Fury se proslavilo svou sérií Kingdom, která přináší na displeje telefonů roguelite zážitek s retro vektorovou grafikou. Teď ohlásili příchod nového dílu s podtitulem Eighties. Ten nás zavede do synťáky promočených 80. let minulého století.

Reklama

  • Kingdom Eighties vyšle hráče do 80. let bojovat s mimozemštany
  • Chybět nebude retro hudba a samozřejmě i krásná vektorová grafika
  • Hra však zatím nevyjde pro telefony, na oznámení ještě čekáme

Trailer na Kingdom Eighties: Summer of Greed připomíná takové kultovní hity, jako je E. T. – Mimozemšťan, Super 8 nebo nejposledněji seriálový drahokam Netflixu Stranger Things. Nechybí retro synth-wave hudba, pixelová grafika a typické velké word-artové nápisy.

Nová hra ze série Kingdom se bude věnovat skupině mladých válečníků z předměstí, kteří budou rukou hráče bojovat s mimozemskou invazí. Zmíněný trailer nic z příběhu neprozradil, pouze poodhalil podobu “emzáků”. Ti připomínají postavičky z Among Us, nicméně místo rukou mají chapadla a vprostřed hlavy jedno velké oko.

Otázka v titulku je však více než na místě. Vývojářské studio Raw Fury vydává většinu svých děl zprvu na PC a konzole Xbox, PlayStation a Switch. Nicméně, není výjimkou, že hry se později přestěhují také na mobilní zařízení. Dostupnost na Androidu či iOS (v ideálním případě na obou systémech) však zatím oznámena nebyla.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama