V pátek vyjde modifikace, která ve Skyrimu odemkne kooperaci až pro 8 hráčů
i Zdroj: Bethesda
The Elder Scrolls V: Skyrim Novinka V pátek vyjde modifikace, která ve Skyrimu odemkne kooperaci až pro 8 hráčů

V pátek vyjde modifikace, která ve Skyrimu odemkne kooperaci až pro 8 hráčů

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

4. 7. 2022 11:48

Pátý díl série The Elder Scrolls se i nadále těší velké oblibě ze strany modderů. Minulý týden jsme ostatně psali o 16K texturách draků, které si mohou všichni zájemci importovat do hry. Brzy vyjde modifikace, díky níž se navíc můžete potkat s kamarády.

Reklama

  • Modifikace pro Skyrim přinese kooperaci
  • Autoři zdůrazňují, že není bez chyb
  • Další na řadě je Fallout 4

Řeč je o modu Skyrim Together Reborn, který otevírá kooperaci pro 2 až 8 hráčů. V pátek vyjde finální verze, autoři ale upozorňují, že ani ta není úplně bez chyb, k dokonalosti má daleko. Měli byste tedy raději předem počítat s občasným padáním, rozbitými questy a dalšími chybkami. Multiplayerový režim má ostatně na svědomí parta studentů, která na něm pracovala ve volném čase, od začátku se počítalo s tím, že výsledek nebude úplně stoprocentní.

Nejostřejší draci v penále? Modifikace pro Skyrim přináší až 16K textury létajících bestií
i Zdroj: Xilamonstrr

Nejostřejší draci v penále? Modifikace pro Skyrim přináší až 16K textury létajících bestií

Kultovní RPG The Elder Scrolls: Skyrim je s námi už téměř jedenáct let, a za tu dobu pochopitelně hra notně zestárla. Mezi…

28. 6. 2022 14:28

Přiložené video z května napovídá, jak režim funguje v praxi. Hostitel se stará o přijímání nových úkolů, progress se ale zaznamenává všem účastníkům. Počítá se také s PvP, byť je tato možnost defaultně vypnutá. Více informací najdete zde.

Slovíčko “Reborn” se v názvu neobjevilo náhodou, jde totiž o předělávku modifikace Skyrim Together. Autoři zabředli do jisté kontroverze, když bez dovolení využili kód z nástroje Skyrim Script Extender (SKSE), za což se následně omluvili. Tým v roce 2019 doplnili další moddeři a vývoj byl restartován. Finální verze kompatibilní se Skyrim Anniversary Edition vyjde v pátek. Tvůrci se chtějí na multiplayerové modifikace zaměřovat i v rámci dalších projektů, další na řadě je Fallout 4.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama