V nové reklamě na Xbox Game Pass úřaduje… DualShock
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V nové reklamě na Xbox Game Pass úřaduje… DualShock

V nové reklamě na Xbox Game Pass úřaduje… DualShock

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

8. 7. 2021 17:08

Společnost Microsoft, potažmo pak marketingové oddělení Xboxu si zase připsalo jeden z nejzajímavějších kousků propagace. Ve své nové reklamě na sociálních sítích totiž použilo konkurenční ovladač DualShock, a to naprosto otevřeně. Láká na možnost hrát hry skrze službu Xbox Cloud Gaming pomocí libovolné ovládací periferie.

Reklama

  • Xbox v oficiální reklamě na sociálních sítích obsadil konkurenční DualShock
  • Láká na možnosti ovládání cloudové služby Xbox Cloud Gaming
  • Reklama zároveň paroduje Nickelback

Obvykle se v reklamách (celkem logicky) objevují pouze “správné” ovladače, případně pak naprosto anonymní gamepady, které symbolizují konkurenci. Xbox je ale na možnosti cloudového hraní hrdý. Nejde o jediný humorný aspekt reklamy, společnost také ke svým potřebám upravila text skladby Photograph americké kapely Nickelback. 

„Podívej se na tuhle fotku, je to jedna z našich reklam na cloud, vidíš co je v těch rukou? To je ovladač od konkurence.“

Služba Xbox Game Pass a Xbox Cloud Gaming na tabletech skutečně umožňuje hraní s širokou škálou zařízení, i když Microsoft doporučuje využití klasického ovladače Xbox. Jak se vám reklama a na první pohled “přátelštější” chování herních výrobců líbí?

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama