V Game Passu se zřejmě brzy objeví Assassin’s Creed Valhalla
i Zdroj: Ubisoft
Assassin's Creed Valhalla Novinka V Game Passu se zřejmě brzy objeví Assassin’s Creed Valhalla

V Game Passu se zřejmě brzy objeví Assassin’s Creed Valhalla

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

13. 11. 2022 16:42 1

Do předplatného Xbox Game Pass se zřejmě chystá další velmi atraktivní titul. V polské verzi obchodu Xbox se totiž u zástupce Assassin’s Creed Valhalla objevila ikonka příslušnosti ke Game Passu, která záhy opět zmizela.

Reklama

  • V polské verzi Xbox Store se u Assassin's Creed Valhalla objevila ikona Game Passu
  • Rychle byla odstraněna

Skutečnosti si všiml lokální magazín XGP. Po několika obnovením stránky v prohlížeči ale ikona opět zmizela. Pokud se tedy nejedná vyloženě o chybu, bylo odhalení předčasné a na veřejnost se informace dostala nejspíš omylem.

V Game Passu se zřejmě brzy objeví Assassin’s Creed Valhalla
i Zdroj: XGP.pl

Magazín Dualshockers spekuluje, že by vydání v Game Passu mohlo lícovat s vydáním vůbec posledního rozšíření The Last Chapter. To bylo oznámeno v září a mělo by uzavřít všechny více či méně otevřené dějové linky ve hře, tak aby nabídla uspokojivý a celistivý konec. Zatím ale není jasné, kdy přesně se tak stane. Oficiální informace stále naznačují, že do konce letošního roku. Pokud bude náhodou vydání souviset s Game Passem, mohlo by k němu dojít velmi brzy.

Assassin’s Creed Valhalla se od vydání na konci roku 2020 dostává velmi poctivé podpory ze strany autorů. The Last Chapter bude po Wrath of the Druids, Siege of Paris a obřím Dawn of Ragnarök čtvrtým velkým DLC. Vedle toho v průběhu měsíců vyšlo bezpočet menších balíčků a v pravidelných cyklech v herním světě probíhaly sezónní události ve stylu svátků.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama