V F1 22 se konečně můžete projet v aktuálních monopostech nižší třídy F2. Vrací se také Mika Häkkinen
i Zdroj: EA Sports
F1 2022 Novinka V F1 22 se konečně můžete projet v aktuálních monopostech nižší třídy F2. Vrací se také Mika Häkkinen

V F1 22 se konečně můžete projet v aktuálních monopostech nižší třídy F2. Vrací se také Mika Häkkinen

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

11. 10. 2022 13:05

Studio Codemasters dnes vydalo novou aktualizaci závodního titulu F1 2022. Další season update přináší dlouho očekávanou možnost zazávodit si i v současné podobě nižší divize F2. Kromě toho obsahuje i nové polepy pro stáj McLaren. Tvůrci zároveň lákají na chystané novinky včetně legendárního létajícího Fina Mika Häkkinena jako hratelného jezdce.

Reklama

  • Do F1 22 konečně přibyla aktualizovaná nižší třída F2
  • Brzy se ve hře objeví Mika Häkkinen a další drobné novinky

Skutečná sezóna F2 už spěje ke konci, přičemž je podobně jako v královské třídě F1 jasné, kdo letos zvítězí. Nejlepším jezdcem čtrnáctidílného seriálu byl nakonec brazilec Felipe Drugovich, který si prvenství zajistil ještě před posledním závodem v Abú Zabí. Do hry se rozšíření s aktualizovanou podobou dostává s větším zpožděním, vyšla totiž už v červnu (a obsahovala jen loňské monoposty a jezdce). Na druhou stranu to není nijak překvapivé, F2 se do titulů dostává se zpožděním celkem tradičně.

Kromě zmíněného Drugoviche se můžete setkat s dalšími talenty současného motorsportu včetně Logana Sargeanta, Jacka Doohana, Marcuse Armstronga, Théa Pourchaira nebo Frederica Vestiho. Součástí je samozřejmě i česká stáj Charouz Racing System.

Mezi seznam dočasných aktualizovaných polepů formulí se zařadí speciální černo oranžový háv McLarenů, se kterým stáj závodila v Singapuru a Japonsku.

Fanoušci historie Formule 1 se můžou těšit na finského jezdce a dvojnásobného mistra světa Mika Häkkinena. Ten bude dostupný majitelům Champions Edition a ostatní jej mohou získat od 17. října do 7. listopadu. Zařadí se po bok dalších legend jako ikona dostupná v kariérním režimu My Team. K příležitosti Velké ceny Spojených států také autoři připravují speciální upravitelný polep s americkou trikolorou, pruhy a hvězdami.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama