V Eternal Threads budete muset změnit minulost a odvrátit zničující požár. Hra vyjde už příští měsíc
i Zdroj: Secret Mode
Eternal Threads Novinka V Eternal Threads budete muset změnit minulost a odvrátit zničující požár. Hra vyjde už příští měsíc

V Eternal Threads budete muset změnit minulost a odvrátit zničující požár. Hra vyjde už příští měsíc

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

15. 4. 2022 10:48

Časové smyčky jsme v redakční části INVAZE označili za největší trend loňského roku, je ale jasné, že se tento koncept bude objevovat i v dalších hrách, třeba v Eternal Threads, novince od Cosmonaut Studios.

Reklama

  • Autoři Eternal Threads oznámili termín vydání
  • Hra dorazí 20. května na PC a konzole Xbox One a PlayStation 4

Ve hře se zhostíte role speciálně vybaveného operativce, který je díky zvláštnímu zařízení schopen manipulovat s minulostí. Vaším úkolem je zabránit zničujícímu požáru jednoho domu, a to tím, že v rámci jednoho týdne poupravíte rozhodnutí jeho rezidentů. 

Zařízení umožňuje přehrát vybrané události, vtip je v tom, že sami nevíte, které z nich mají zásadní vliv na katastrofické vyústění celého dění. Postupně si budete otevírat cestu k dalším interakcím, nakonec snad zjistíte, co se v baráku vlastně stalo, proč shořel na popel a hlavně jak neštěstí odvrátit.  

Jak ale autoři dodávají, k záchraně rezidentů vede mnoho cest. Brzy narazíte na rychlé řešení, to ale může mít neblahý vliv na osud konkrétního člověka. Je pouze na vás, zda si dáte práci s hledáním optimálního konce pro všechny nešťastníky.

Autoři v novém traileru prozradili termín vydání, Eternal Threads dorazí 20. května na PC a na konzole PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama