V Death’s Door budete vraním sběračem duší
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V Death’s Door budete vraním sběračem duší

V Death’s Door budete vraním sběračem duší

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

28. 3. 2021 08:05

Novinka od studia Acid Nerve a Devolver Digital s názvem Death’s Door láká na netradiční fantasy zážitek a podání příběhu. Namísto klasického eposu o statném hrdinovi na cestě za slávou a uznáním se totiž chopíme role vraního výběrčího duší. Náš cíl bude přitom jasný: nalézt osobu, která vám jednu z duší vytrhla a napravit škodu, kterou tím způsobila.

Reklama

 

Akční adventura od autorů Titan Souls má nabídnout vyváženou směsici temného humoru a náročných soubojů s magickými entitami. Po dobu hraní nás vývojáři průběžně vybaví množstvím sečných, palných i magických zbraní, a to včetně možnosti vylepšování schopností. Vedle hratelnosti bude neméně podstatná i samotná grafika, neboť ta přímo odráží zasmušilý nádech světa a vyznění našeho příběhu.

V něm, jak už bylo řečeno, dostaneme za úkol vystopovat zloděje jedné z duší, jejíž čas se nachýlil. Tento proces nás zavede až do říše, kde smrt pozbývá nám známého smyslu, a my tak budeme chtě nechtě odkázáni pouze na vlastní dovednosti a pomoc okolních spojenců. Mimo nich se však mimo centrální hub lokaci Hall of Doors, kam se budeme průběžně vracet, nachází i série bossů, collectiblů a tajemství.

 

 

Jeví-li se vám Death’s Door podle popisu jako menší bratříček Dark Souls, není tomu náhodou. Právě populární série studia FromSoftware se totiž spolu s The Legend of Zelda stala hlavní inspirací při jeho tvorbě. O tom, nakolik se těmto titánům vyrovná, se budeme moci přesvědčit už letos v létě na PC a Xbox One.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama