V červnu vyjde update Minecraftu pro Switch
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V červnu vyjde update Minecraftu pro Switch

V červnu vyjde update Minecraftu pro Switch

Tomáš Tureček

Tomáš Tureček

13. 5. 2018 06:47
Reklama

Pro všechny milovníky kostičkovaného světa Minecraftu, kteří si hru užívají na poslední konzoli od Nintenda, máme dobrou zprávu. Už brzy si svá dobrodružství a stavění vzdušných, pozemních i podzemních zámků, či čehokoliv jiného, budete moci vychutnat i s kamarády, kteří Switch nevlastní. 21. června totiž Minecraft obdrží update, který Switchi umožní hraní napříč platformami, s vyjímkou PlayStation 4.

Update na Bedrock verzi hry bude k dispozici zdarma pro všechny vlastníky hry a kromě možnosti cross-platformního umožní hráčům přístup na Minecraft Marketplace, kde bude možné za měnu Minecoins nakoupit všemožné skiny, texture packy a mapy vytvořené komunitou. Dále Switch verze nově získá podporu achievmentů a Gamescore a k dispozici bude také Super Mario Mash-up Pack, který nabízí vývojáři připravený svět ve stylu Super Maria, exkluzivní skiny, textury a hudbu.

Pro ty, kteří zatím hru nevlastní, ale uvažují o její koupi, bude Minecraft dostupný za nezměněnou cenu včetně zmíněného updatu. Je škoda, že cross-platform nebude dostupný i pro PS4 verzi hry, Sony se však neustále zdráhá tuto možnost zpřístupnit v rámci konzole Xbox One.

Vývojáři z Mojangu již usilovně pracují na dalším updatu hry, jehož datum ale prozatím nebylo oznámeno. Měl by nést název Aquatic a přinést do hranatého světa vraky lodí, korálové útesy, nebo například delfíny. Minecraft tedy rozhodně neřekl své poslední slovo. Hru si můžete zakoupit na eshopu Xzone.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama