V bláznivé browserové hře můžete v kůži ukrajinských farmářů krást ruské tanky
i Zdroj: Tadeáš Pepř / Hrej.cz
Novinka V bláznivé browserové hře můžete v kůži ukrajinských farmářů krást ruské tanky

V bláznivé browserové hře můžete v kůži ukrajinských farmářů krást ruské tanky

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

16. 3. 2022 12:03

V souvislosti s konfliktem a agresí Ruské federace na území Ukrajiny se objevují také kuriózní příběhy hrdinství místních obyvatel, ať už vojáků, nebo obyčejných civilistů. Zprávy o posílání ruských lodí do oněch míst nebo zemědělcích, kteří se zmocňují opuštěné vojenské techniky, se pak rychle šíří po sociálních sítích a bylo jen otázkou času, než budou zpracovány i interaktivní formou. Prvními produkty jsou pochopitelně jednoduché hříčky, včetně browserovky Farmers Stealing Tanks.

Reklama

  • V browserové hře Farmers Stealing Tanks sbíráte v roli ukrajinského farmáře ruskou bojovou techniku
  • Autor vyzývá k podpoře ukrajinských sirotků

Tu si můžete vyzkoušet sami na tomto linku. Ve hře se zhostíte role odvážného ukrajinského zemědělce, který se se svým traktorem vydává zneškodnit a posbírat okolo jezdící ruské tanky. Pomocí šipek nebo WASD ovládáte traktor, zachytáváte tanky, kterým došlo palivo, případně ničíte ty stále funkční. Vojenskou techniku je pak nutné dotáhnout do stodoly a získat tak bod. Na druhou stranu je ale nutné uhýbat nepřátelské palbě. K dispozici jsou naštěstí power-upy, hrdina se totiž může posilnit lahví lihoviny ukrajinského původu a po dalších 10 vteřin se pak pohybuje dvojnásobnou rychlostí.

Projekt v enginu Unity vytvořil uživatel PixelForest a kromě pobavení a mentální podpory Ukrajinců bránících svou vlast slouží i pro přímou podporu. Tvůrce totiž hráče vyzývá k tomu, aby finančním příspěvkem podpořili organizaci Orphans’ Aid Society pomáhající ukrajinským sirotkům.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama