Uzavřená beta Riders Republic proběhne koncem měsíce
i Zdroj: Hrej.cz
Riders Republic Novinka Uzavřená beta Riders Republic proběhne koncem měsíce

Uzavřená beta Riders Republic proběhne koncem měsíce

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

6. 8. 2021 10:20

Zdá se, že ani nedávná zpráva o ohlášení již druhého odkladu Riders Republic nepřipraví vyznavače extrémních sportů o možnost jeho brzkého vyzkoušení. Multiplayerová variace Ubisoft na adrenalinové závodění všeho druhu se totiž hlásí k přislíbené betě a dává vědět, že se na svah vydáme už tento měsíc.

Reklama

  • Uzavřená beta Riders Republic odstartuje 23. srpna
  • Hráči budou moci vyzkoušet celkem jízdu na kole, lyžích, snowboardu i let s wingsuitem

Ubisoft prostřednictvím krátkého traileru oznámil, že uzavřená beta Riders Republic přizve konzolové i PC hráče od 23. do 25. srpna. Do jejího skončení budou moci společně otestovat celkem pětici sportů, a sice sjezd na lyžích a snowboardu, jízdu na horském kole a letové soutěže se dvěma modely wingsuitu. 

Vedle základního spektra aktivit, umožňujících závodění více než 50, resp. 20 hráčů na starší konzolové generaci, bude v cca 20Gb souboru přítomen i komornější 6v6 režim Tricks Battle, Free for All a kompetitivní Versus.

Registrace uživatelů majících zájem o osobní účast v nadcházející betě je již v tuto chvíli otevřena na oficiálním webu. Aby navíc vývojáři předešli soutěžení pouze po boku cizinců, bylo rozhodnuto, že každému oslovenému hráči bude s jeho vlastní pozvánkou automaticky zaslána i dvojice dalších pro dva vybrané přátele. Co se týče plné verze, její vydání připadá na 28. srpna ve verzi pro Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4|5, Google Stadia a PC.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama