Uzavřená beta Overwatch 2 cílená na konec dubna má již konkrétní datum zahájení
i Zdroj: Blizzard
Overwatch 2 Novinka Uzavřená beta Overwatch 2 cílená na konec dubna má již konkrétní datum zahájení

Uzavřená beta Overwatch 2 cílená na konec dubna má již konkrétní datum zahájení

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

19. 3. 2022 10:05

Koncem minulého týdne se vývojáři z Blizzardu po měsících zdráhání uvolili a konečně oznámili uspíšení příchodu Overwatch 2. Oznámení uzavřeného betatestu hry, o níž oficiálně víme už od roku 2019, provázelo upozornění, že veřejnější testování začne někdy ke konci dubna. Tento příslib je nyní upřesněn o přesné datum.

Reklama

  • První uzavřená beta Overwatch 2 začne 26. dubna
  • Prozatím se do hry dostanou pouze registrovaní PC hráči vlastnící první Overwatch

První uzavřená beta Overwatch 2 bude vybraným PC hráčům po omezenou dobu otevřena 26. dubna. V souladu se starší zprávou, ve které padla zmínka o odkladu všech PvE režimů, bude součástí jen PvP, přesněji pak souboje 5v5. Zabřednutím do obsahu, jímž se beta pochlubí oproti prvnímu dílu, přichází pak ke slovu režim Push, hrdinka Sojourn, čtveřice map: Circuit Royal, Midtown, New Queen Screen, Colosseo, a úprava čtyř starších hrdinů: Orisa, Doomfist, Bastion a Sombra. 

Změnou prochází také zavedení nového systému pingování neboli označování a gestikulace hráčů při preferenci jiné než hlasové komunikace.

Hlavní podmínkou pro účast v betě je i nadále včasná registrace za současného vlastnění prvního dílu Overwatch na PC. Současně můžeme dodat, že chystaný obsah je v těchto dnech již aktivně testován v uzavřené alfě, dodávají tak naději, že plánovaná beta dorazí již prosta největších problémů.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama