Už vás omrzelo Diablo Immortal? Undecember je nové akční RPG, které krásně vypadá a je zadarmo
i Zdroj: LINE Games / Undecember press kit
Mobilní hraní Novinka Už vás omrzelo Diablo Immortal? Undecember je nové akční RPG, které krásně vypadá a je zadarmo

Už vás omrzelo Diablo Immortal? Undecember je nové akční RPG, které krásně vypadá a je zadarmo

Jakub Fišer

Jakub Fišer

12. 10. 2022 17:00 6

Akčním RPG s líbivou grafikou, kvalitně zpracovanou hratelností a poutavým příběhem do nedávna vládlo Diablo Immortal. Teď je ale čas přivítat horkou novinku, která chce po Immortal zaujmout pozici – jmenuje se Undecember a vyvíjí jej studio LINE.

Reklama

  • Undecember je nové akční RPG, které chce porazit Diablo Immortal
  • Nabízí poutavý příběh, krásnou grafiku a cross platform multiplayer
  • Dostupné je ihned pro telefony i tablety, dokonce i PC přes Steam

Jakmile opadly kontroverze kolem Diablo Immortal, ukázalo se, že už moc lidí nezajímá. Ti, kteří hru hráli a bavila je, jí nejspíš hrají stále, a ti, jenž pouze hudrovali, už nemají žádné argumenty. Své místo na slunci mainstreamu si tak chce vydobýt novinka Undecember.

Undecember je frenetické akční RPG, ve kterém se zhostíte role bojovníka a postupně průchodem hrou hledáte svůj herní styl. Hra neobsahuje žádné třídy bojovníků nebo profese, kterými byste jasně vymezili svůj styl hraní. Každá postava je tím pádem unikátní.

Příběh hry se točí kolem 13 zlých bohů, které musíte porazit a tím zamezit tomu, aby znovu povstali a jednou provždy skoncovali s lidstvem.

Kromě toho zde existuje také multiplayer, který je cross platform, tudíž spolu mohou hrát hráči na PC, Androidu i iOS. Vše je zabaleno do velmi kvalitně zpracovaného audiovizuálního balíčku, který okouzlí i naročnější hráče.

Undecember je dostupný ode dnešního dne a to na již zmíněných platformách: Android (Google Play), iOS / iPadOS (App Store) a také PC (Steam). Hra je zdarma, díky čemuž může silně zavařit Diablu Immortal. Bude jen záležet na tom, jak silně budou zastoupeny mikrotransakce.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama