Už máte připravenou kytaru? Ubisoft oznámil termín vydání Rocksmith+
i Zdroj: Ubisoft
Novinka Už máte připravenou kytaru? Ubisoft oznámil termín vydání Rocksmith+

Už máte připravenou kytaru? Ubisoft oznámil termín vydání Rocksmith+

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

31. 8. 2022 11:06

Chcete se naučit na kytaru? Brzy budete mít možnost vyzkoušet šikovného pomocníka v podobě Rocksmith+. Předplatitelská služba bude uvedena velmi brzy.

Reklama
Reklama

  • Ke spuštění Rocksmith+ dojde 6. září
  • Připraveny budou tři varianty předplatného
  • Služba nabídne více než 5 tisíc písniček

Autoři se na Twitteru pochlubili, že se Rocksmith+ zpřístupní už 6. září, služba bude k dispozici v obchodě pod správou Ubisoftu. Na výběr bude z několika variant předplatného. Jeden měsíc vyjde na 13 eur, tři měsíce na 35 eur, za celý rok zaplatíte 85 eur.

Hned v den vydání bude možné vybírat z širokého katalogu, tvůrci připravili více než 5 tisíc písniček, přičemž další skladby budou postupně doplňovány každý týden. Do playlistu se hlásí i známí interpreti (The Clash, Santana, Alicia Keys a mnoho dalších). 

Připravena je celá řada dílčích nástrojů, které zpříjemní proces učení. Jako příklad může posloužit adaptivní obtížnost, jež se bude automaticky přizpůsobovat vašim dovednostem. Program také na základě konkrétních cílů umí nabídnout doporučení a konkrétní interaktivní lekce.

Sluší se připomenout, že je Rocksmith+ připraven k výuce hraní na elektrickou kytaru (sólovou i baskytaru), na své si ale přijdete i pokud preferujete akustickou. Přiložený trailer napoví, jako to celé funguje.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama