Už jen pár týdnů! Elden Ring je hotový a míří do lisoven nebo digitálních obchodů
i Zdroj: Hrej.cz
Elden Ring Novinka Už jen pár týdnů! Elden Ring je hotový a míří do lisoven nebo digitálních obchodů

Už jen pár týdnů! Elden Ring je hotový a míří do lisoven nebo digitálních obchodů

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

24. 1. 2022 16:24

Studio FromSoftware oznámilo veselou novinu, která potěší řadu fanoušků temných RPG z celého světa. Do úspěšného konce totiž dotáhlo vývoj velmi očekávaného Elden Ring, titul vycházející 25. února je takzvaně “gold”, tedy připravený na cestu do lisoven a digitálních obchodů na všech platformách.

Reklama

  • Elden Ring je gold
  • Hra vyjde 25. února
  • Přináší další desítky minut gameplayů a komentářů autorů

Při té příležitosti si můžeme udělat malý výlet do minulosti. Elden Ring byl oznámen v roce 2019 během show Microsoftu na E3. Fanouškům ostřejších RPG, především série Dark Souls, slibovala vypilovanou hratelnost v drsném, otevřeném světě pod taktovkou legendárního Hidetaky Mijazakiho. Zájem přitahovalo i jméno spisovatele George R.R. Martina, později se ukázalo, že jen pomáhal vytvořit svět. Zájem hráčů byl enormní, ještě před vydáním Elden Ring sebral dvě ocenění za nejočekávanější hru roku na The Game Awards (2020 a 2021) i nejžádanější hru Joystick Awards 2021.

V roce 2021 přišla první větší aktualizace informací s tím, že hra vyjde letos 21. ledna. To se nakonec nepovedlo a titul snad definitivně dorazí 25. února. Teď už tomu zřejmě nestojí nic vážného v cestě.

Ještě před vydáním vydavatel Bandai Namco přináší další obsáhlé video, ve kterém producent hry Jasuhiro Kitao podrobněji představuje některé herní mechanismy. To vzniklo při příležitosti Taipei Game Show. Kitao mimochodem potvrdil, že studio v současnosti pracuje na tradičním Day One patchi.

Elden Ring přijde na PC, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 a PlayStation 5.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama