Úsměvná reklama filmového Super Mario Bros. láká na instalatérské služby Maria a Luigiho
i Zdroj: Illumination / Super Mario Bros. ve filmu press kit
Novinka Úsměvná reklama filmového Super Mario Bros. láká na instalatérské služby Maria a Luigiho

Úsměvná reklama filmového Super Mario Bros. láká na instalatérské služby Maria a Luigiho

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

13. 2. 2023 13:29

Včerejší Super Bowl tradičně nabídl celou řadu zajímavých reklamních spotů, včetně těch souvisejících s hrami. Příležitost upoutat pozornost si pochopitelně nenechali ujít ani autoři filmové adaptace dobrodružství instalatéra Maria. Byla tak zveřejněna povedená reklama na fiktivní instalatérské služby ve stylu devadesátých let.

Reklama
Reklama

  • Během Super Bowlu vyšla povedená reklama na film Super Mario Bros.
  • Bratři instalatéři v ní lákají na své služby

Úderné video je doslova nabité kulturními odkazy a pomrknutími na fanoušky bratrů Maria a Luigiho. Ti v reklamě nabízejí (pomocí rapu) své opravářské služby zájemcům, kteří mají problém třeba s ucpaným dřezem. Reklama také odkazuje na skutečný web SMBPlumbing.com a obsahuje americké telefonní číslo, na které možné zavolat. Na druhé straně se pak ozve Luigiho hlas.

Zajímavostí je, že v roli nešťastné ženy v domácnosti se objevuje Jeannie Elias, představitelka Peach v seriálu Super Mario Bros Super Show z konce osmdesátých let. Pro některé fanoušky tak může jít o příjemný návrat do dětství.

Filmové Super Mario Bros. (v češtině distribuované jako Super Mario Bros. ve filmu) dorazí do kin 6. dubna. V hlavních rolích se v původním znění objeví Chris Pratt, Anya Taylor-Joy, Jack Black, Seth Rogen, Charlie Day nebo Keegan-Michael Key.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama